SIM-kortti hylätty/rekisteröinti epäonnistui. Missä vika?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja JockeEz, 23/10/06.

 1. JockeEz

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  50
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S
  Tänään aamulla ei puhelin (Siemens) enää löytänyt verkkoa ja sanoi että kortti hylätty. Toinen siemenssi oli samaa mieltä ja nokialainen sanoi että rekisteröinti epäonnistui. Osaako joku sanoa missä vika ja onko ainoa korjauskeino marssia puhelinkauppaan ja pyytää uusi SIM-kortti?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Jos kortilla on pelastettavaa, kokeile vanhempaa nokialaista, niin saat mahollisesti napattua talteen arvokkaat numerosi ym. Joku 6110-6150... Uusissa Nokian puhelimissa ja monissa muissakin on juuri tuo paska homma. En käsitä miksi se on pitäny näin tehdä. Simmi on saanu jotain damagea selvästi tai vaan vanhuuttaan kilahtanu. Mene ja tiedä, kun ei ole näkemässä. Jos on taipunu vähääkään liikaa yhdestä kohtaa kosketuspintaa, voi olla entinen kortti. Kortinlukijassa voi olla pinnit vinossa tai epätasaisesti, pieni testi nuppineulalla kokeilemalla kertoo, miten ne liikkuu. Jos on pelkästään tummentunu tai valkosta jauhoa, puhdista kortti "kontaktorilla" (suihkepullo elektroniikkaosien puhdistukseen) tai isopropanolilla, kuivaa hyvin ja kokeile. Jos et luota itseesi, vie liikkeeseen.

  Joskus olen pelastellut kaapelilla puhelimen muistista, ei onnistu kortilta ellet saa päälle. Voi riippuu puhelimen merkistä ja eteenkin mallista.

  Joskus ilmoitus tulee myös jos liittymän on joku laittanu kiinni ystävällisesti ilmoittamatta.

  Jatkossa, muistakaa ostaa vaikka prepaid kortti tai ottaa tyhjä joltakin tms... Sijoittakaa numerot sinne säilöön ja sitte kun näin käy, ei tartte pähkäillä.
   
 3. samumanu Vieras

  0   0   0

  Itse aikoinaan kun liittymäkauppoja tein oli yli 90% tuon aiheuttaja maksamattomat laskut. Operaattori ei päästä korttia verkkoon kun nokia noin ilmoittaa, toki syy voi olla joku muukin mut aika harvinaista..
   
 4. Black Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/03
  Viestit:
  410
  Tykkäykset:
  0
  Tuo "sim-kortin rekistöröinti epäonnistui" tarkoittaa aika suurella todennäköisyydellä että liittymä on suljettu. Koska tuo ilmoitushan tulee kun sim-korttia ei ole rekistöröity verkkoon eli kortilla ei ole liittymää. Kannattaa ottaa yhteys oman operaattorin asiakaspalveluun
   

Jaa tämä viestiketju