SIM-kortin palauttaminen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Flconia, 1/6/09.

 1. Flconia

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/09
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Hei!

  Palatakseni vuosien takaisiin keskusteluihin, jotka osa ovat näköjään jo poistuneet keskuudestamme. Eli:

  http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/keskustelu/showthread.php?t=7129
  http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/keskustelu/showthread.php?t=39559

  Eli kysymys kuuluu vuonna 2009, Pystyykö SIM-kortin tietoja (viestejä, numeroita..) palauttamaan kotikonstein esim. softalla + sim-kortinlukijalla? Netistähän löytyy kasapäin "Sim Recovery Ultra Pro Super"- ohjelmia jotka lupaavat palauttaa sitä sun tätä sim-kortilta, mikäli poistetun tiedon päälle ei ole kirjoitettu.

  Onko joku käytännössä palauttanut SIM-kortilta viestejä, jotka on jo poistettu? Jos on, niin millä ohjelma + lukijayhdistelmällä?

  SIM-kortti on käsittääkseni (ei todellakaan varma tieto) Java-muistia kun taas normaalit muistikortit perustuvat Flash-muistiin. Pystyykö simejä siis lukea normaalilla älykortinlukijalla tai esimerkiksi SmartMedia- muistikortinlukijalla?
   
 2. Flconia

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/09
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kenelläkään ole minkäänlaista tietoa kyseisestä asiasta?

  Eli onko joku onnistunut palauttamaan poistettuja viestejä SIM-kortilta jollain lukija + ohjelmalla -yhdistelmällä?
   
 3. -Markus-

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5
  Samaa asiaa tiedustelisin. Tosin puhelin sekosi jotenkin ja nyt sim-kortilla ei näy yhden yhtä numeroa. Koitettu toisessa luurissakin. Ja kaiken hyvän lisäksi puhelimen muistikin tyhjeni samalla. (Puhelin Nokia 3110 Classic) Onko mitään tehtävissä järkevällä budjetilla? (50-100 eur)
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Tuommosiin asioihin näkemättä/tietämättä tilannetta tarkemmin on mahdoton vastata. Veikkaan ettet itse saa ainakaan palauteltua, kun sitä kyselet. Saattaa olla yllättävänkin konstikasta, riipuu miten ovat hävinneet, poistuneet... Toisaalta moni kuvittelee laittaneensa kortille ja tallettaneensa vaikka saattaa olla puhelimessakin. Vastaisen varalle, osta prepaid kortti mihin talletat kaikki numerosi jemmaan myös.

  Onhan noita kaikki usb recovery härveleitä ym. muutamalla eurolla myynnissä, osa toimii, suurin osa ei toimi odotetulla tavalla. Parempi melkeen ois kattoa ensin jollain toisella puhelimella, niinkuin olet tehnytkin. Veikkaan, että olet menettänyt kaiken. Samalla kannattaa vaihtaa SIM-korttikin myös kun puhelinta. Noin epävarmaa, ei kannata pitää ylipäätään.

  Joskus kannattaa varmistua, että lukeeko korttia puhelin ollenkaan vai mitä näkyy esim. muistia käsittelevissä valikoissa.

  http://www.spytechs.com/phone-recorders/sims-card-reader.htm

  Muistaakseni pulju.net myi aikanaan tuollasta, en tiedä kokemuksia.. kannattaa kysyä puljusta miten ne pelasivat oikeasti. Palautettiinko paljon takaisin. On mulla ollu halvempia kiinanmallejakin.. Osa toimi tosi hyvin ja osa ei toiminu ollenkaan.. syitä en jaksa alkaa ruotimaan.
   
 5. -Markus-

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5
  Asentelin PC suitet ja Ovi suitet mitä lie ovatkaan nimeltään. Sen mukaan löytyi 5 numero muistista mutta tosiaan kun haen puhelimen tai simmin muistista numeroita puhelimella, näyttää että muistit on tyhjät. Kaikki viestit löytyy suiten ja puhelimen muistista. Ja sitten kun joku soittaa jonka numero on "ollut" puhelimen muistissa, niin näyttää soittajan nimen. Joten jossainhan ne numerot siellä sitten vielä on tallessa väkisinkin.

  Yritin myös päivittää puhelimen firmistä mutta ei mukamas saa yhteyttä päivityspalvelimeen tuo Ovi Suite.

  Ja mainitaan myös sekin että ko. puhelin uinut noin vuosi sitten josta nämäkin sekoamiset tod. näköisesti johtuu.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No justinsa, sitte kaikki normal. Vaihtoon kaikki vain varmuuden vuoksi, ei tartte arvailla ja arpoa.. Pitäs puhdistaa ainakin simkortti paremmin ja kokeilla toisilla puhelimilla lukea.

  Yks tapa on viedä liikkeeseen ja pyytää katsomaan onko heidän järjestelmistään apua tähänhätään...
   

Jaa tämä viestiketju