Siemens SL65 harkinnassa? Kannattaako?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja maaku13, 18/8/05.

 1. maaku13

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Etsiskelin käyttökokemuksia ko. puhelimesta, en sen kummemmin löytänyt joten toivoisin kuulevani hyviä ja huonoja puolia luurista...?

  Harkitsen monen vuoden jälkeen jotain muuta puhelinta kuin nokialaista, mietin miten tässä akku kestää ja onko muutenkin helppokäyttöinen?

  Kuvia tulee aika paljon otettua, kameran tarkkuus ja kuvan laatu?
  Tekstiviestejä lähtee kymmeniä päivässä, miten näppäimistö soveltuu viestien kirjoitukseen, onko liian pienet näppäimet tms..?

  Eli kaikenlainen arviointi puhelimesta otetaan mielenkiinnolla vastaan!
   
 2. Mitro

  Mitro Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/02
  Viestit:
  1481
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Juu, ei oo kyseisestä puhelimesta käyttökokemusketjua, kun ei ole kovin suuri ollut menekkikään Suomessa. Omasta mielestä hieman ylihinnoiteltu puhelin, mutta jos haluat suosituksia tai vaihtoehtoja puhelimen hankintaan niin kannattaa kääntyä virallisen ketjun puoleen, Siemens-osio kun on suhteellisen hiljainen.

  Tuossa on jotakin kokemusta puhelimesta, mutta jos oot kerran hakua käyttänyt niin olet ketjun varmaan lukenut.
   
 3. DrPepper

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  SL 65

  Ehdottomasti kannattaa. Puhelimen käyttö vaatii hieman ohjekirjan lukemista aluksi mutta ensimmäisenä iltana hallitset puhelimen kutakuinkin täydellisesti. Mikäli Siemens on millään tavalla aiemmin tuttu, pääset vielä helpommin jyvälle luurista.

  Ostin vaimolleni tuollaisen hintaan 299 ja mielestäni se oli puhelimeen nähden ihan järkevä hinta.
  Kamera on hyvä, näyttö tukee värejä ihan simona joten arvosana hyvä sillekin. "joystick" jolla liikut valikossa vaatii hieman hellempää kosketusta joten jos sormesi ovat hiillosmakkaran paksuiset, voi sen käyttö olla hieman hankalaa =)

  Vaimoni, joka ei ole mikään kännykkäfriikki, on aivan haltioissaan puhelimen ominaisuuksista ja ei malta olla näppäilemättä sitä koko ajan.
  Liukuläppä toimii hienosti, näppäimet eivät vaadi mielestäni mitenkään erityistä tarkkuuta ts. ovat sopivan kokoisia.
  Akku kestää helposti 3 päivää ja vaimoni hoitelee sillä työpuhelunsakin. Luurin hän tosin pitää öisin kiinni, mutta kolmen päivän jälkeen ei akku piippaile vielä. Akkuindikaattori tosin on hieman epätarkka ja alkuun "hermostuttava" kun sitä katsellessa alkaa tuntua siltä, että ei *kele akku alkaa loppua. Siihen täytyy vaan uskoa.
  Niin ja sitten Siemensillähän on 2 (kahden) vuoden takuu, paitsi akulla.

  Toivottavasti tämä valaisi asiaa.


  -DrPepper-
   

Jaa tämä viestiketju