1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Siemens S55 käyttökokemukset ja muu keskustelu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Infra, 26/12/02.

 1. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 sekä VIP

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  21935
  Tykkäykset:
  6933
  Puhelinmalli:
  iOS sekä Android laitteita
  Eli ensi kuussa olisi tänne suomeenkin rantautumassa kyseinen puhelin jossa on mielestäni kaikki tarpeelliset ominaisuudet pienessä koossa.

  Kuitenkin ennakkotiedoista poiketen näyttää tulevan ilman kameraa. Puhelimen suositushinta kameran kanssa on 499e, eli mitäs veikkaatte mikä tulee hinnaksi ilman kameraa?

  Itse tulen kirjoittelemaan tänne kyllä käyttökokemuksia heti kuin puhelimen saan. Meinasin ja tilata saksasta, mutta tuo oli niin kallis (489e) niin en sitten viitsinyt.
   
 2. FCB

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  382
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä toi s55 on hyvä veto Siemensiltä, kun ne ei ainakaan hirveen pienin väliajoin uusia puhelimia julkase...Niin, tosiaan ominaisuudet tossa luurissa on kohallaan eikä ulkonäössäkään ole moittimista..
   
 3. roedalagget

  Liittynyt:
  22/12/02
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Siinä näyttäs kyllä olevan puhelin, jonka hankinta tulee ainakin mun kohdalla eteen! Edellyttää kylläkin, että näppituntumalta on yhtä laadukkaan oloinen kuin nykyinen luurikin! Muulta osin kyllä luotan siementäjän laatuun... Uudet puhelimet kun tahtoo olla vähän turhan lelumaisia(kun pitää olla vaihdettavat värikuoret yms.)
   

Jaa tämä viestiketju