Siemens Mobile Phone Manager - käyttökokemukset

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja -MR-, 25/11/04.

 1. -MR-

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Tämä threadi on nyt vähän kiikun kaakun, että kuuluisiko tuonne datatuotteet puolelle, mutta ajattelin, että tätä kautta saa paremmin Siemensien käyttäjäkuntaa kiinni.

  Olen nyt käyttänyt MPM:ää vaihtelevalla menestyksellä pari kuukautta ja olen törmännyt muutamaan rasittavaan ongelmaan.

  Eniten on ehkä harmittanut MPM:n synkronisointiohjelman järjettömyys. Alussa oli todella tuskan takana, että sai kontaktit synkattua fiksusti.
  Kalenterinkin synkkaaminen on aika sekavaa. En uskalla edes ajatella käyttäväni molempiin suuntiin toimivaa synkkausta kun edellisellä kerralla lopputuloksena oli sekä outlookissa, että puhelimessa tuplakalenterimerkinnät. Jotenkin outoa, että pitää erikseen valita haluaako pelkästään outlookista puhelimeen tai päin vastoin, tai sitten molempiin suuntiin. (jolloin tuplamerkinnät mahdollisia) Synkkayksen ideahan on, että kaikki olisi ajantasalla. Jos tekee merkinnän puhelimeen, niin olisi kiva saada se myös outlookkiin ilman, että outlookista katoaa kaikki muut tiedot joita jostain syystä ei löydy puhelimesta.

  Eikö tuntuisi loogisemmalta, että ohjelma tutkisi löytyykö molemmin puolin samoja merkintöjä ja jos löytyy, niin jättäisi ne rauhaan. Sitten jos löytyy uusia merkintöjä puolin tai toisin, niin ne synkaataisiin puhelimeen ja outlookiin. Vähän rasittaa kun joutuu ihmettelemään erilaisia valintavaihtoehtoja kun haluaa vain ajantasalla olevat kalenterit.

  Synkkaus voisi pelata oletusarvoisesti siten, että uudet/muokatut merkinnät päivitetään molemmin puolin ja sitten jos jostain syystä haluaa, että tiedot otetaan pelkästään toisesta lähteestä, tämä olisi mahdollista asettaa asetusten kautta.

  Kertokaa onko teillä ollut samankaltaisia kokemuksia vai ovatko asetukseni vain päin mäntyä. Muutenkin olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia MPM:n käyttäjiltä. Olisi ehkä hyvä pyrkiä keskustelussa yleisemmälle tasolle kuin yksittäisen puhelimen kytkemisestä koneeseen koska vastaaviin ongelmiin löytyy ihan riittävästi apua forumin hakutoiminnon kautta.
   

Jaa tämä viestiketju