Siemens ME45, kannattaako vielä ostaa?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Mauski, 5/5/04.

 1. Mauski Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  18   0   0

  Liittynyt:
  29/4/04
  Viestit:
  677
  Tykkäykset:
  65
  Eli, mitä mieltä ootte, kannattaako tuota vielä ostaa, kun nyt on tullut kaiken maailman värinäyttöluureja sun muita. Olen harkinnut joko tuota mallia tai sitten S55, joten kaipailen mielipiteitänne, hyviä puolia ja huonoja puolia noista malleista.
  Tietääkseni tuo ME45 on ollut paras siemens kautta aikojen, ja kestävä kuin kivi.
  Uutenahan tuota ei taida mistään saada mutta käytettynä kyllä.
  Kommentoikaa!
   
 2. FIN-Karhu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/04
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  totahan kannattaa miettiä siltä kannalta, että mitä tarvitsee? tarvitseeko värinäytöllisen lelun, jossa on tuskassa suklaata pinnassa ja vielä pari nompparellia, vai tarvitseeko todellista "äijä-luuria" joka kestää ja toimii kuin junan vessa...

  Itse ostin juuri Nokialaisen 6600 (juuri tuo suklaa puhelin) ja jätin Siemensin RES ym. touhuja varten "varalle" tuollaiseksi rymypuhelimeksi...

  ME45 on kuitenkin aivan toimiva osoitteisto, Hyvä kalenteri ja todellakin kestävä. Oma luuri on maannut lätäkössä, tippunut muuton yhteydessä taskusta 1krs betonilattialle... ja toimii edelleen... ainoastaan akkukannen alle piti laittaa siivu pahvia, että akku antaa kunnon kosketuksen... johtuen varmaankin noista pudotteluista ym.

  (ps. en ole 6600 mitenkään tyytymätön, todella mukava lelu, mutta jos haluaa perus luurin, jossa akku ja itse puhelin kestää, on ME45 oiva vekotin...)

  Siemensiltä on tulossa nyt kesällä M65, joka vaikuttaa aika OK peliltä... iso näyttö vain hieman mietityttää, kestääkö se kovaa menoa...
   
 3. JonesI Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  207
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Käyppäs lähimmässä Sonitissa, heidän valikoimissaan tuota pitäisi vielä olla n. 160€ =)
   
 4. Epelii

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/03
  Viestit:
  395
  Tykkäykset:
  0
 5. Suomen Huippu Vieras

  0   0   0

  Kyllä varmaan kannattaa hankkia ME45 jos arvostaa kestävyyttä. Ja jos saa edullisesti. M65:n hinta tulee olemaan aluksi noin 400 euroa. M55:hän ei ollut kestävä puhelin. Tai saattaahan sekin kestää mutta iskun- ja roiskevedenkestävyys eivät ole sen ominaisuuksia, vaikka M-sarjaa onkin =)
   
 6. Epelii

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/03
  Viestit:
  395
  Tykkäykset:
  0
  En sitä tarkoittanutkaan että M55 olisi kestävä puhelin, mutta se on suht uusi verrattuna ME45:een...
   
 7. masaco70

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/9/02
  Viestit:
  169
  Tykkäykset:
  0
  Siis siinä on kyllä puhelinten puhelin. Jos ei värinäyttö ole kynnyskysymys, suosittelen!! Kestävä ja lisäksi roiskevesitiiviyskään ei ole vain pelkkää puhetta. Itselläni oli tuo malli jonkin aikaa ja siinä on monta hyvää puolta (roiskevesitiiviyden ja iskunkestävyyden lisäksi): sopivan kokoinen, mielestäni tyylikkäästi muotoiltu, selkeä siemens-keltainen näyttö, loogiset valikot (vrt. Nokia!), runsaasti toimintoja... Ainoana miinuksena voisin mainita, jos kirjoittaa paljon tekstiviestejä, näppäimet ovat jäykähköt, eli niitä saa painaa aika lujaa, joten ei ole välttämättä mikään paljon tekstaavan puhelin.
   
 8. Borou

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Paras ominaisuus 45:ssa on vanhoihin nokialaisiin verrattuna se, että kun sen tiputtaa vahingossa vaikka asfaltille, kuuluu vain nätti kopsahdus. Nokialaisten tapauksessa joutui keräilemään etukuoren, takakuoren, akun, sim-kortin, näppäimet jne maasta :)

  ps. kerran merivedessä tuon kanssa uinut, en pessyt tai tehnyt mitään kummempaa (tyhmänä aurinkoon vaan kuivamaan), viikon päästä alkoi toimia, sama akkukin vielä.
   

Jaa tämä viestiketju