1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Siemens ME45 ja dna lähtevän postin ongelma gprs-yhteydellä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja dieselmies, 18/7/02.

  1. dieselmies

    Liittynyt:
    18/7/02
    Viestit:
    202
    Tykkäykset:
    0
    Ongelmana se, että posti ei lähde. Lähtevänä smtp palvelimena smtp.dna044.com. Käyttis win98se, sähkpostiohjelmana outlook express 5 ja softana luurissa v.24. Mikä mättää? Ennen toimi Ericsson T68 puhelimella moitteettomasti. Tulevan postin luku onnistuu kyllä.
     
  2. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Ongelmaa on käsitelty tällä foorumilla useasti. Ratkaisua ei ole vielä olemassa. Postia lähtee kyllä 30 kirjainta, ei enempää; kokeile.
     
  3. smaug

    Liittynyt:
    16/7/02
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    ME45 + DNA gprs + email alkoivat toimia
    Linuxissa kun MTU:lle antoi arvon 1280
    Tuo arvon muuttaminen tehdään pppd:ssä,
    windowsista en tiedä.
     
  4. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Hä ????????????
     
  5. smaug

    Liittynyt:
    16/7/02
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
  6. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Kiitti, juuri tätä tietoa kaipasinkin.
     
  7. tuppe

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    157
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Nokia N9 / Lumia 900
    mikäli ton muuttaminen auttaa? niin voisko joku antaa infoa.
     
  8. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Äääh... "Disclaimer: Modifying the registry can cause serious problems that may require you to reinstall your operating system."
    Jää siis ainakin meikäläiseltä kokeilematta.
     
  9. smaug

    Liittynyt:
    16/7/02
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    Kokeilin nyt itse WinXP:ssä. Ei toimi. :(
    Linuxissa ei mitään ongelmia.

    Jaksaisikohan sitä jälleen kerran tapella
    Windowsin kanssa, jotta saisi asiat toimimaan
    kunnolla(?)
     
  10. smaug

    Liittynyt:
    16/7/02
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    Mutta, mutta,
    tänään sähköpostin lähetys toimii!
    Olisikohan DNA tehnyt jotain muutoksia verkkoonsa,
    tai sitten kokeilemani MTU 1280 ja RWIN 4960 -arvot
    auttavat asiaan.
    Muutoksia arvoihin voi tehdä
    helposti esim. seuraavalla ohjelmalla:
    http://morpheus-download-morpheus.com/internetaccelerator.htm
     
  11. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Kiitos vihjeestä. Ehkä kokeilen myöhemmin ajatuksen kanssa.
    Vaikuttaako muutos vain lähtevään nopeuteen?
     
  12. Wurf

    Wurf

    Liittynyt:
    6/7/02
    Viestit:
    143
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    P6
    Minullakin mailin lähetys toimii tänään,myös liitetiedostojen lähettäminen.
    Tosin taisin tuossa toissa yönä vähän fixailla XP:n registryä ja unohdin sitten testata,joten täytyy heittaa uusi image kehiin ja katsoa johtuuko
    registrystä vai onko Suomen2g muuttanut jotain verkkopuolella.
     
  13. Wurf

    Wurf

    Liittynyt:
    6/7/02
    Viestit:
    143
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    P6
    Testasin ja tuli todettua että eipä tarvitse editoida XP:ssä yhtään mitään.
    Tekstiä lähtee vaikka kuinka ja liitetiedostot myös,tai ainakin 69kt 1min 15sek.
     
  14. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Siis 69Kt liite, vai 69kt lähtevää GPRS dataa?
     
  15. Wurf

    Wurf

    Liittynyt:
    6/7/02
    Viestit:
    143
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    P6
    Siis 69kt liite mainitussa ajassa,eli vähän hitaasti mutta lähteepä kuitenkin ja tulee perillekkin.
     
  16. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Siis vaikuttaa lähinnä mahdottoman nopealta. Ja luurina oli Siemens?
     
  17. Wurf

    Wurf

    Liittynyt:
    6/7/02
    Viestit:
    143
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    P6
    Siemens ME45 fw.24 datakaapelilla.XP Pro eng.
    Ajattelin kyllä käydä päivittämässä fw.26:seen mutta eipä taida kannattaa riskeerata kun toimii nytkin varsin hyvin.
     
  18. Wurf

    Wurf

    Liittynyt:
    6/7/02
    Viestit:
    143
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    P6
    Eikös se ole ihan se nopeus kun pitääkin.
    Kokeilin vielä 834kt zipin liitteeksi ja otti 16minuuttia 30 sek.
    Kaikilla toivottavasti toimii samoin.
     
  19. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Ei mutta p..le nythän tämä toimii taas niinkuin pitää. Ongelmat ovat sitten ohi. Kiitos DNA!
     
  20. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Tuo alempi tuntuu varsin mahdolliselta, Ensimäinen ~69Kt liite aiheuttaa jo sen verran data liikennettä että vauhti tuntu aika maksimaaliselta, toki kyllä rajoihin juuri sopii.
     

Jaa tämä viestiketju