1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Siemens ME45+Dna gprs-aloitusongelmat!

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Jage, 17/2/03.

  1. Jage

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Eli pientä probleemaa gprs-yhteyden kanssa. Aspan kautta avasin ja aukesi kyllä alle parissa tunnissa. Eli tämmöinen virheilmoitus tulee kun yrittää yhdistää puhelinverkkoyhteyksien kautta.

    "Virhe 629: Se tietokone johon tietokoneesi oli yhteydessä, on katkaissut yhteyden. Kaksoisnapauta yhteyttä uudelleen."

    Huomasin muuten, että tämän jälkeen kun yrittää normaalilla modeeemilla yhteyttä niin se antaa saman ilmoituksen. Yhdisti vasta normaalilla motulla kun olin poistanut modeemeista S45 Modem (GPRS):n.

    Asetukset pitäisi olla kunnossa ensin asensin puhelimen mukana tulleelta cd-levyltä ajurin ja puhelin näkyy modeemina ohjauspaaneelissa. Sen jälkeen loin uuden puhelinverkkoyhteyden ja kaikki pitäisi olla kunnossa, mutta ei toimi. Puhelimella Kyllä WAP-gprs toimii moitteetta. Puhelin on piuhalla koneessa ja COM2 portissa.

    Jos jollain on jotain vinkkejä tai on paininut samantapaisen ongelman kanssa niin olisin todella kiitollinen avusta.

    ELi kun rupeaa yhdistämään niin se ei yhdistä, mutta muuten puhelin kyllä kommunikoi koneen kanssa. Olen kyllä yrittänyt asentaa alusta asti kaikki, mutta ei vain auta. AT-komentokin on paikallaan.

    02-17-2003 19:23:41.82 - S45 Modem (GPRS) in use.
    02-17-2003 19:23:41.82 - Modem type: S45 Modem (GPRS)
    02-17-2003 19:23:41.82 - Modem inf path: SIEMEN~1.INF
    02-17-2003 19:23:41.82 - Modem inf section: Modem1
    02-17-2003 19:23:42.05 - 57600,N,8,1
    02-17-2003 19:23:42.05 - 57600,N,8,1
    02-17-2003 19:23:42.05 - 57600,N,8,1
    02-17-2003 19:23:42.05 - Initializing modem.
    02-17-2003 19:23:42.05 - Send: AT<cr>
    02-17-2003 19:23:42.09 - Recv: AT<cr>
    02-17-2003 19:23:42.09 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
    02-17-2003 19:23:42.09 - Interpreted response: Ok
    02-17-2003 19:23:42.09 - Send: AT&FE0<cr>
    02-17-2003 19:23:42.13 - Recv: AT&FE0<cr>
    02-17-2003 19:23:42.13 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
    02-17-2003 19:23:42.13 - Interpreted response: Ok
    02-17-2003 19:23:42.13 - Send: AT+FCLASS=0<cr>
    02-17-2003 19:23:42.17 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
    02-17-2003 19:23:42.17 - Interpreted response: Ok
    02-17-2003 19:23:42.17 - Send: ATS7=60\Q3<cr>
    02-17-2003 19:23:42.20 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
    02-17-2003 19:23:42.20 - Interpreted response: Ok
    02-17-2003 19:23:42.20 - Send: AT+CGDCONT=1,"IP","internet" <cr>
    02-17-2003 19:23:42.27 - Recv: <cr><lf>OK<cr><lf>
    02-17-2003 19:23:42.27 - Interpreted response: Ok
    02-17-2003 19:23:42.27 - Dialing.
    02-17-2003 19:23:42.27 - Send: ATD*##***##<cr>
    02-17-2003 19:23:42.81 - Recv: <cr><lf>CONNECT<cr><lf>
    02-17-2003 19:23:42.81 - Interpreted response: Connect
    02-17-2003 19:23:42.81 - Connection established at 57600bps.
    02-17-2003 19:23:42.81 - Error-control off or unknown.
    02-17-2003 19:23:42.81 - Data compression off or unknown.
    02-17-2003 19:23:42.98 - Remote modem hung up.

    Tuolta loki näyttää, itse en paljo siitä saa irti.
     
  2. luurri

    Liittynyt:
    9/1/03
    Viestit:
    113
    Tykkäykset:
    0
    Oletko kokeillut Gprs Modem Assistanttia? Sillä onnistuu kerralla.
     
  3. Jage

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Juu en ole vielä assistenttia koittanut, mutta pitää koittaa silläkin. En kyllä keksi muuta selitystä ongelmaan kun, että homma ei vain pelaa tämän laitteistokokonaisuuden kanssa. Rautapuolella se ongelma luultavasti on, mutta missä niin se on jo toinen juttu. Saa nähdä pitääkö sitä vain ostaa uusi kone, että rupeaa toimimaan :)!
     
  4. Jage

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Eli nyt on kyllä modem assistenttiakin koitettu, mutta ei vain näytä toimivan. Asentaminen onnistui hyvin, mutta assistentilla kun yrittää yhteyttä niin se näyttää niistä neljästä kohdasta kolme ensimmäistä OK. Jos joku ymmärsi mitä tarkoitan!
    Lokistakin saa sen käsityksen, että yhteyden muodostamisessa alku menee aivan hyvin, mutta sitten se ei vain aukaise sitä. Ota nyt sitten selvää missä vika...hermothan tässä menee.

    Jos jollain on edes jotain mutu tuntumaa asiasta niin ehdotuksia otan mielelläni vastaan. En tiedä pitäisikö repiä kaikki ylimääräiset kortit koneesta irti jos joku tuota häiritsee.

    Saa nähdä mitä tästä tulee...
     
  5. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    GPRS

    Hei! Tuli vaan mieleen, jotta onko internet GPRS aukaistu, ettei vaan wap+gprs? En tiedä tuosta puhelimesta, mutta näkyykö siitä mistään näytössä se, että gprs on käytössä?
    Mikä käyttis? Tuo logitiedosto näyttäis samalta kuin minullakin. Katso vielä noita asetuksia tuolta: http://kotisivu.mtv3.fi/PeeVee
    Onko niistä apua?
     
  6. luurri

    Liittynyt:
    9/1/03
    Viestit:
    113
    Tykkäykset:
    0
    Jos Assistantilla tulee kolme vihreää väkästä ja neljänteen punainen rasti niin Gprs ei toimi sinun liittymässä tai verkko on tukossa.
     
  7. Jage

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Internet GPRS on varmasti aukaistu. Käyttis on 98 ja PeeVeen sivuilta olen kyllä asetuksia katsonut, mutta ei toimi. Näytöstä näkee kyllä kun gprs yhteys on auki. Ensimmäisen kerran koitin viime kesänä jolloin ongelma oli juuri sama. Armeijaan lähdön takia kuitenkin suljin palvelun, mutta ajattelin, että nyt olisi enemmän aikaa käytettävänä ongelman ratkaisuun. Eli ei oikein voi uskoa, että verkko on tukossa. Todellakaan kertaakaan en ole saanut yhteyttä auki, mutta WAP-GPRS toimii.
     
  8. PeeVee

    Liittynyt:
    16/11/02
    Viestit:
    524
    Tykkäykset:
    1
    Piuha

    Kirjoitit: Puhelin on piuhalla koneessa ja COM2 portissa.
    Onkohan piuha alkuperäinen ja ehjä? Entä portti? Grategin kaapeleissa on ollut vikoja.
    PeeVee.
    (Ainiin, modeemihan vastaa oikein? Kaapelihan on silloin ehjä.)
     
  9. Piksu

    Liittynyt:
    28/1/03
    Viestit:
    79
    Tykkäykset:
    0
    Oletko soittanut Dna:n tekniseen tukeen? Minullakin oli samanlaisia ongelmia, vaikka kaikki asetukset oli oikein niin yhteys tyssäsi virheilmoitukseen. Vasta kun soitin sinne ja valitin ongelmasta, lupasivat tutkia asiaa. Parissa päivässä yhteys alkoikin toimia.
     
  10. Jage

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Juu en ole aspaan soittanut vielä. Kun olisikin toinen kone millä koittaa niin voisi auttaa vähän. Tietäisi ainakin missäpäin vika mahdollisesti on. Saas nähä tuleeko tästä mitään.
     
  11. Jage

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Eli se on tämä ongelma sitteb ohi ainakin osittain. En enään jaksanut tapella pöytäkoneen kanssa kun ei mikään auttanut vaan laitoin kannettavan ja ongelma ratkesi kertaheitolla. Ei mennyt kuin muutama minuutti kun rupesi jo toimimaan.
    Päädyin siihen tulokseen, että jokin komponentti ei vain sopinut gerpsin kanssa yhteen tai jotain vastaavaa. Kiitokset kuitenkin kaikille!

    Viesti kirjoitettu: Siemens ME45 & DNA gprs
     

Jaa tämä viestiketju