Siemens MC 60 temppuilee

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja principal, 23/7/04.

 1. principal

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Eli räpläsin eilen jotain tolla mun mc 60 puhelimella ja sitte se jumittu "odota" kohtaan(tätä tapahtunu monesti ennenki!) Sammutin sitte puhelimen ottamalla akun pois, ku ei se muuten suostunu sammumaan. Sitte käynnistin uudestaan päälle ja huomasin että kaikki puhelimen muistissa olleet viestit oli hävinny jonneki?! Kuitenki kalenterin tiedot, puhelinnumerot ja muut oli jääny mut viestit oli lähteny kävelemään.

  Mistähän tämä mahtoi johtua ja oisko niitä viestejä mitenkää mahollista palauttaa? Olis tosi hyvä homma jos ne sais takas. Kiitos jo etukäteen!
   
 2. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Katsoitko viestejä heti kun olit kännyn käynnistänyt? Koitappa uudelleen ja katso onko ne nyt siellä. Siemens ei näytä heti tekstiviestejä vaan siinä kestää ennenkuin ne tulee näkyviin..
   
 3. principal

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Juu tiedän, että siinä kestää vähän aikaa että ne tulee. Se tapahtu jo toissapäivänä, että eiköhän niitte viestien olis jo pitäny pikkuhiljaa tulla.

  Onko muilla tapahtunu sitä että se puhelin jumittuu siihen "odota" kohtaan? Mulla tapahtuu tätä varsin usein ja on muute ensimmäinen ja viimenen Siemens mikä mulla on.
   
 4. Gismet Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/4/04
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Ettei vaan olis puhelimen muisti liian täynnä? MC60 muisti ei ole kovin iso, joten välillä kannattaa jotain sieltä poistaa.
   
 5. principal

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Juu toi muisti on kyllä naurettavan pieni. Koko ajan saa poistaa tavaraa. Mut eikai se viestien häviäminen selity sillä?? Muisti loppuu niin se itestään poistaa kaiken...justjust..On kyllä muutenki nii äärimmäisen paska kännykkä, että tekis mieli nykästä seinään.
   
 6. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Voin allekirjoittaa tuon. Se näyttö on aivan paska ja nitisee ja natisee yhteensä niin paljon kuin kaikki Nokialaiset yhteensä!
   
 7. Augu

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/04
  Viestit:
  86
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy sanoa, että MC60 on kyllä Siemsni pahin floppi. Itselläni ei tuota kännyä ole ollutkaan, enkä sitä ottaisi, koska on niin helvetin ruma. Suosittelen mielummin CX65/M65, jos tuollaista MC60 on hankkimassa.
   
 8. Sakux

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni on pari kertaa tehnyt saman homman. Nyt sitten taas teki niin että viestejä selatessa sammui ja kun laitto päälle niin oli kaikki viestit hävinny. Tän temppuilun jälkeen saa kyllä lähtöpassit toi puhelin. ei kukaan haluaisi ostaa? ;)
   
 9. Kapteeni Haddock

  Kapteeni Haddock Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  6/11/03
  Viestit:
  327
  Tykkäykset:
  72
  Puhelinmalli:
  LGG5/G4, Nexus5X, iPhone6s, S5Neo, L830
  Minulla on tuon MC60:n kanssa todella hermoja raastava ongelma. Oikea valintanäppäin ei meinaa toimia millään. Siis se keinunäppäimen näppäin, millä valitaan esim. "valikko" ja "valitse" optiot.

  Kyse on siis näppäimistöstä. Kun näppäimistön ottaa pois ja painelee paljasta puhelinta, niin se toimii moitteettomasti.

  Kun sitä painaa urakalla näppäimistön ja kuoren ollessa paikallaan saa usein viestejä "Äänitettä ei tallennettu". Luulin, että ongelman ratkaisisi uusi näppäimistö ja ostinkin uuden kuoren jossa oli mukana uusi näppis. Ongelma kuitenkin esiintyi kahdella eri näppiksellä.

  Pitäisikö sinne tunkea jotain väliin, että tuo näppäimistö painaisi tuota oikeaa kohtaa?
   

Jaa tämä viestiketju