Siemens M55 - Näyttö revennyt

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Derri, 18/2/04.

 1. Derri

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli ostin tossa vähä päälle kuukaus sitte sitte tän m55:sen.
  Se toimas ihan hyvin kunnes laitoin taskuuni, otin sen pois ja näyttö oli "revennyt". Puolet näytöstä on sinistä.

  Vein sen tottakai takaisin mäkitorppaan josta se lähetettiin huoltoon.
  Muutaman päivän päästä Mäkitorpasta soitettiin että huolto ei voi takuukorjata puhelinta koska ei ole varmoja et onks se kolahtanu, pitäis soittaa Siemensille ja vakuuttaa niille että se ei ole kolahtanu.

  Aika monien turhien puhelujen jälkeen sain kiinni Siemensin asiakaspalvelupäällikön joka lupas sitte ottaa asiasta selvää.
  Muutaman päivän päästä se äijä soitti takas ja kerto että huolto oli sanonu et se on kolahtanu (Mäkitorpalle ne sanovat ettei voi olla varmoja).

  Eli ei menny takuuseen, luuri ei kolahtanu missään vaiheessa, ulospäin ei näy minkäänlaisia kolhun jälkia, ei niin minkäänlaisia.

  Muita joille käyny samallatavalla, tai vinkkejä miten kannattais toimia?
  Tuntuu turhalta maksaa 100€ kuukauden vanhan kännykän korjauksesta joka maksaa uutena 180€.
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Aika omituinen juttu, koita nyt vielä marista asiasta. Käsittääkseni sinun ei asiassa tarvitse todistella kenellekään mitään. Minulla muuten maksoi M55 näytön ja etukuoren vaihto Siemensin huollossa 60e. Eli olisiko tässä sinun tapauksessasi jotain muutakin vikaa raudassa.
   
 3. Derri

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jeps

  Mäkitorpasta se muija jotai vihjas et siin on saattanu olla jotai vikaa alusta lähtien ja et se sit ilmeni noin lopulta.

  Aika jännää et mäkitorpan mukaan huolto ei oo varma et onks se kolahtanu, ja siemensin mukaan huolto on varma et se on kolahtanu, mut ei tosiaan oo ees mitään kolahduksen jälkia.
   
 4. JuhaK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  1470
  Tykkäykset:
  29
  Ota nyt ihmeessä yhteyttä siihen kuluttajasuojavirastoon (tai mikä nyt onkaan), jos ei muuten tuu selvyyttä asiaan. Onhan se ihan hullua jos joutuu maksaan tosta jotain 100 e, kun vika on joka tapauksessa alunperin siinä sun luurissas.
   
 5. fabima

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Vaikka se puhelin ei juuri sillä hetkellä ole kolahtanut niin se ei todista vielä mitään, toisinaan voi käydä niin että jos puhelin esim tipahtaa korkealta siihen ei tule mitään mutta parin päivän päästä voi näyttö mennä..
  Kaikki johtuu sit siitä että näytön pintaan on tipahtamisen vuoksi voinut tulla kova jännite joka sitten saattaa yhtäkkiä laueta näytön rikkoontumisena.
  Puhelimessa ei tosiaan aina ulospäin näy merkkejä esim. kolahduksista sillä onhan kuoret monesti sen verran pehmeitä muovilajeja että ne antavat jonkin verran periksi...
  Toivottavasti sai jotain selvää...
   
 6. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  vaihda ite?

  jos vain jostain saat toimivan näytön eikä puhelimen raudassa ole mitään vikaa niin vaihda näyttö ite. niin tulee halvemmaksi. ei sen vaihtamisen luulisi olevan kovinkaan vaikeaa...ainkaan nuukialaisiin se ei ole hankala homma ollut...tosin en ole värinäyttöjä vaihdellut...
   
 7. dexta Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/02
  Viestit:
  2482
  Tykkäykset:
  0
  Re: vaihda ite?

  Mutta jos siemensseissä on yhä ne klipsu kuoret niin sitä on mahdotonta avata ehjänä ilman mallia. Mulla ei tosin ole kokemusta mistään 35-sarjaa uudemmasta siemenssistä.
   
 8. luurri

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/1/03
  Viestit:
  113
  Tykkäykset:
  0
  Eikä se mikään mahdoton avattava ole. Ihan tavallisella Moralla lähtee, eikä jää jälkiä.
   
 9. ExCoPy

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/12/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  On kyllä käyny houno säkä Derrillä. Ittellä tippunu 3 metristä ja ei mitään ja useita kertoja lentäny maaha ku on noussu penkiltä ja puhelin on ollu mahan päällä :) Puhelin ei oo ku 2kk vanha
   
 10. NX

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/04
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  5
  Toivottavasti Siemensiin ei ala iskemään nokialaisten tauti. Niissä ne näytöt vasta rikkoutuu. Silloin kuin 6210 tuli markkinoille ostin moisen (elämäni viimeinen noksu) ja siitä meni2 näyttöä vuoden aikana. Ensimmäisen sain takuuseen, mutta toista eivät suostuneet maksamaan vaikka puhelin ei mitään osumaa/painetta saanut. Sinänsä huvittavaa että kun ensimmäisen kerran meni näyttö sanottiin että niissä on ollut jonkin verran vikoja, mutta kun toinen hajosi, niin tuomio oli ettei nämä itsekseen hajoa..
  Edit; oma SL45 koki hemmetin kovia iskuja muutaman kappaleen ja mitään vikaa ei ole ilmennyt. Kuoriin on tullut jälkiä, mutta muuten pelaa ihan ok.
   
 11. Pappa-Smurffi

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/04
  Viestit:
  338
  Tykkäykset:
  0
  Niin juuri, "taskuuni". Tiedätkö minkälaisien taivutusvoimien alaisuuteen puhelimesi joutuu taskussasi? En yhtään ihmettele että puhelimesi hajosi... Pari kaveria ovat hajottaneet puhelimensa samalla tavalla, taskussa pitämällä. Huollossa luulivat molempia pudonneiksi.
   
 12. rasanttu

  rasanttu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2089
  Tykkäykset:
  12
  Niin ja isis on varmaan Siemensillä töissä?-)
   
 13. skoke

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Aika pitkä mies ;). mutta joo. jos eivät suostu sitä korjaamaan niin imho kuluttajanasiamieheen yhteyttä.
   

Jaa tämä viestiketju