Siemens m55 ja Vircin asentamisen mahdottomuus!

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Sleikka, 14/1/05.

 1. Sleikka

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli kysyisin teiltä vinkkiä, että mikä on kun en saa downloadattua kyseistä ohjelmaa puhelimeen tai mitään muutkaan ohjelmaa. Puhelin kyllä antaa sen ikkunan missä lukee, että ETA ja sitten joku aika, mutta se ei siitä koskaan ole sekuntiakaan liikkunut mihinkään suuntaan. Olisiko teillä jotain vinkkei mitä pitäisi säätää? datakaapeleita ei ole missään, että niil saisin tuon ohjelman koneelle. Liittymä on saunalahti ja gprs asetukset toimii ainakin sen verran, että pystyy selaileen ihan hyvin wappia. täydellisesti niiden oikeellisuudesta en tiedä.

  T: Antti Mäkinen
   
 2. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  Jos saat säädettyä sähköpostin toimimaan (vaatii jonkun pop3-tilin), niin voit lähettää jar- ja jad-tiedostot tietokoneelta kännykkään sähköpostin liitteenä.
   
 3. Sleikka

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  no tuotahan minäkin mietin ja koitin säätää toimimaan. mutta vaikka kaikki asetukset on oikein niin ainakin soneran maili serveristä sanoo, että "pop3 servo ei toimi" (eli tuohan on se mail.inet.fi) tms. vaikka on ihan oikein asennettu. puuuuuh. menee hermo.
   
 4. tragos Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  77
  Tykkäykset:
  4
  Itsellä on ollut samantapaisia ongelmia CF62:n kanssa. Latauspalkki on ilmaantunut ruutuun, mutta ei ole liikkunut mihinkään. Mutta: latauksen keskeyttämisen jälkeen ohjelman nimi on ilmaantunut Pelaa & Viihdy -valikkoon. Sitten nimen kohdalla vasenta nappia painamalla lataus on onnistunut.
   

Jaa tämä viestiketju