Siemens m50 ja usb toiminta Amd:lla

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Error, 11/2/03.

 1. E

  Error

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hei

  Nyt on jäänyt mieltäni vaivaamaan eräs seikka.
  Eli olen muistaakseni lukenut jostain päin nettiä, että Siemensin m50 gprs kännykkä ei toimisi noissa Amd-prosessoreilla kun käyttää usb-porttia?No nyt kun itselläni on Duron semmonen.Niin ajattelin kysyä.Onko tämä totta?

  Digitaalikamerani lakkasi ainaskin toimimasta usb-portin kautta kun hommasin tuon AMD Duronin.Celeronilla se kyllä toimi loistavasti.Digitaalikamera toimii nyt vaan tuon com1-portin kautta.Ja tämä vaan lietsoo lisää epäilyjä ettei tuo kännykkäkään ehkä toimisi tuon usb-portin kautta jos semmosen ostaisi.

  Miksi sen sitten pitäisi olla tuon usb-portin kautta johtuu siittä, että com1 portti on taas varattu muulle.Enkä jaksaisi aina irrottaa siinä jo kiinni olevaa johtoa.Että saisi taas gprs toimiin sen kautta.Ja kun kerran tuon usb-portin kautta saisi tuolle kännykälle tuommoisen lataavankin johdon.Niin mieluummin ottaisin sen.

  Eli jos joku minua viisaampi voisi kertoa toimisiko tuo Siemensin m50 gprs kännykkä tuon usb-portin kautta vai ei kun kysymyksessä on Amd ja Duron prosessori niin kiitän häntä jo etukäteen.
   
 2. b

  blueice

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  No HALOO!! Miten prosessori muka voisi vaikuttaa usb-väylän toimintaan. Meneppä vaan vaikka ens alkuun biosista kattoon usb väylän/ mutenkin emolevyn asetuksia. Tottahan toki sulla emolevy vaihtui kun celeronista duroniin siirryit vai minkälaisella lekalla sait duronin sopimaan cel. emoon?? :p
   
 3. -

  --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Tajusin siis todellakin alkup. kysymyksen oikein. En kehdannut mitään inistä, sillä luulin itseäni hulluksi, sillä olin näkevinäni hurjan hölmön kysymyksen, mutta kyllä se todella on siinä...
   
 4. J

  Jousi

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/1/03
  Viestit:
  161
  Tykkäykset:
  0
  Samoin :D
   
 5. A

  Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Noh, vaikken mode olekkaan, niin sanonpa ettei tarvitse lähteä ketään mollaamaan, varsinkaan kun henkilö ei ole asiaan perehtynyt. Mutta Error saikin jo varmasti vastauksen, eli prosessorilla ei ole käytännössä mitään tekemistä puhelimen kaapelin toiminnan kanssa.
   
 6. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9679
  Tykkäykset:
  461
  Jep, ei ole tyhmiä kysymyksiä, ainoastaan tyhmiä vastauksia.

  Mutta se tästä, ketjun aloittajan tosiaan kannattaa tarkastaa koneensa biosin asetukset varsinkin USB-väylän osalta.