1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Siemens DCA-510 datakaapeli

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Saana, 30/11/04.

  1. Saana

    Liittynyt:
    30/11/04
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Ostin siemens datakaapelin, ja asensin ohjeiden mukaan.. MPM asennettu ja puhelin kytketty koneeseen.... mutta sanoo "Ei kytkettyä puhelinta" Mikä avuksi? help!
    ...ja puhelin on cx65...
     
  2. Mimosa

    Liittynyt:
    1/12/04
    Viestit:
    110
    Tykkäykset:
    0
    täällä aivan sama ongelma... hermo menee ku tuntuu ettei kukaan jaksa auttaa... =((
     
  3. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Vois ehkä auttaa asiaa jos valottaisit esim. mikä käyttöjärjestelmä on kyseessä. Ja voisit kertoa tarkalleen miten asensit kaapelin ja ohjelmiston. Ohje pätee myös myös ylemmälle kirjoittajalle.
     
  4. Mimosa

    Liittynyt:
    1/12/04
    Viestit:
    110
    Tykkäykset:
    0
    imutin ja asensin mpm:n ohjelman siemensin sivuilta.
    kaapeli on siemensin dca-510 ja luuri cx65.
    kun tyrkkään kaapelin koneeseen ja luuriin, sanoo mobile phone manager että ei kytkettyä puhelinta, eikä sitä löydä vaikka laitan manuaalisestikin luurini käytettäväksi luuriksi.
    kaapelin ajurit olen asentanut jo noin tuhat kertaa... ja se kyllä lataa akkua, mutta luurista ei lähde eikä tule dataa.
    pitääkö luurista laittaa joku päälle valikko päälle tai tms.?
    kiinnolla tilaa, käyttis xp, palomuurit zonari ja motu ja sp 2 laajemmassa versiossa (250mib).. mitäs muuta outoo keksisin että sais selkoo.. hmm.. siinäpä ne. keksikää miks en saa kuvia koneelle.. muun takia en kaapeleita ja ohjelmia tartte!

    vastausta odotellen...

    -mimmu-

    juu ja miten asensin, niin..
    imutin mpm:n netistä ja asensin sen.
    tyrkkäsin kaapelin cd:n asemaan ja klikkasin setup.exen ja noudatin ohjeita eli asensin ajurit.
    sitten kiinnitin kaapelin koneeseen ja luuriin ja odotin että kone sanoo "uusi laite löydetty" (mitä se ei sano joka kerta..) ja klikkasin mobile phone managerin päälle.. se sanoo että puhelinta ei ole kytketty...
    ja yritin vielä laittaa manuaalisesti luuria asetuksiin vaan ei tapahdu mtn..
     
  5. Saana

    Liittynyt:
    30/11/04
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Minä sain omani jo toimimaan...

    Mimosa--> Koetappa vetää piuha puhelimesta ja laittaa uudestaan(pidä mpm auki..), jos ei auta niin pidä piuha kiinni ja sammuta ja käynnistä puhelin uudestaan. Sen jälkeen odota hetki ja pitäisi alkaa tunnistamaan cx65:senkin... Minulla toimi!
     
  6. vtormane

    vtormane Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    4439
    Tykkäykset:
    0
    Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa tietokoneen laitehallinnasta että kaapeli on asennettu oikein eli kaapelin kohdalla ei saa näkyä keltaista kysymysmerkkiä tai vastaavaa. Eli tuo kaapeli luo virtuaali com-portin sinne laitehallintaan.

    edit. Kaapelin ajurit pitäisi aina asentaa ensin, sitten vasta softa.
     
  7. Mimosa

    Liittynyt:
    1/12/04
    Viestit:
    110
    Tykkäykset:
    0
    tattista kansalaiset!! =))

    kokeillaan... hetkonen.. hmm..
     
  8. Mimosa

    Liittynyt:
    1/12/04
    Viestit:
    110
    Tykkäykset:
    0
    voi hitsi! kiitti saana!!! sä olet huippu ku osasit jelppii =))
     
  9. Diba245

    Liittynyt:
    2/12/04
    Viestit:
    7
    Tykkäykset:
    0
    Ja jos nuo temput ei kaikilla toimi, niin kannattaa ottaa virustarkistus siksi aikaa pois päältä. Itselläni Mcafee tukki yhteyden kokonaan ja kun sen nappasin pois, niin alkoi puhelin löytymään. Niin ja puhelimena tuo CX65
     

Jaa tämä viestiketju