Siemens cx75 tiedonsiirto?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja jori1, 25/4/06.

 1. jori1

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/06
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  Ajattelin hankkia Siemenssin CX75 puhelimen ja jos en ole aivan väärin käsittänyt tässä puhelimessa on Bluetooth yhteys eli tiedon siirto langattomasti onnistuu.
  Ajattelin hankkia DCA-510 datakaapelin, mutta sitten huomasin että tietokoneen USB porttiin kytkettävä Bluetooth tikku olisi kätevämpi!
  Niin että voiko tuon tikun avulla siirtää puhelimesta kuvia tietokoneelle ja tietokoneesta esim. taustakuvia puhelimeen?
  Kumpi on nopeampaa Datakaapelin avulla vai tuon Bluetooth sovittimen (tikun) avulla tiedon siirto????

  Bluetooth sovitin>>>>> http://www.klc.fi/products.php?p=db0cdf <<<< Tuon avulla onnistuuko??? (halvempi kuin datakaapeli)


  Vaiko sittenkin USB porttiin Infrapuna lisä tikku! Kumpi parempi ja onnistuuko tiedon siirto samallatavalla kuin Datakaapelilla?  Infrapuna sovitin >>>> http://www.jt-net.fi/product_details.php?p=206

  Millä näistä vaihtoehdoista onnistuu nopeinten tiedon siirto, kuten mp3 soittoäänien, valokuvien siirto tietokoneelle ja takaisin?
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Kuten tossa itsekin olet jo pohtinut, niin bluetooth on kätevämpi, valitettavasti vain myöskin hitaampi. Molemmilla tavoilla onnistuu kuvien, mp3sten yms. siirtely koneen ja puhelimen välillä. Irdasta ei kokemuksia, mutta voisin kuvitella sen vieläkin hankalammaksi, koska siinä laitteiden pitää olla "näköyhteydessä" toisiinsa.
  Itsellä on sekä kaapeli, bluetooth-dongle ja muistikorttilukija. Yleensä tulee kuitenkin bluetoothia käytettyä, juurikin sen kätevyyden vuoksi.
  Ja jos enemmän pitää siirtää, niin ehkäpä USB-porttiin kytkettävä muistikorttilukija kannattaa hankkia, sillä siirtyy isokin kasa tiedostoja melko sukkelaan.
   
 3. Poppamies

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/06
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  0
  Jos tosissaan ajattelit siirtää paljon tietoa niin en suosittelisi tätä puhelinta, nimittäin siirtonopeus on kaapelillakin tuskallisen hidas, n.7-12min per mp3 ja videoita muistikortilta ei toistu jos ne ovat "isoja" n, 4mt.
   
 4. jori1

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/06
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  Mikäs puhelin olis sitten vastaava, jossa olis mp3 soitin, mielellään 1megapixelin kamera, muistikorttipaikka, tarkka näyttö?? Ja vielä hyvään hintaan (n.200e) ?
   
 5. kimmo Vieras

  0   0   0

  Itselläni tällä hetkellä käytössä Samsungin X700, mikä täyttää nuo vaatimuksesi, mutta nyt mennään jo hieman sivuun, joten suosittelen esim. tätä ketjua.

  Ja tietty unohtuu aina jotain, mutta täältä voit näppärästi asetella omia vaatimuksiasi ja etsiskellä sopivaa luuria.
  http://www.puhelinvertailu.com/haku.php
   
 6. Puukala

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/04
  Viestit:
  563
  Tykkäykset:
  0
  Joo, mutta kaapeli nyt on muutenkin ihan kurppanen tuohon siirto hommaan ;). Kyllä muistikortinlukijaa käyttämällä saa siirrettyä tavaraa ihan kiitettävään tahtiin. 350 megaa menee suunnilleen 8 minuutissa.
   
 7. Poppamies

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/06
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  0
  Se on kyllä hyvä, eilen meni kahdeksan keskikokoista biisiä 50s. Mutta asetukset jäävät tällä kapineella sorkkimatta jos vaikka jostain syystä haluaa kuvausäänen pois tms..
   
 8. Jhast

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kysytään vaikkapa tässä ketjussa...

  Olen etsimällä etsinyt DCA-510 kaapelin ajureita, kun tuo kaapelin mukana tullut levy jäi aikoja sitten tietokoneen sisään, kun kys. kapistus vietiin huoltoon. Sama kone ei sitten koskaan tullut huollosta takaisin.. No joo, se onkin jo oma tarinansa. Eli mistähän nämä ajurit saisi?

  Edit: Google on ystävä.
   
 9. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju