Siemens CFX65 ja datakaapeli

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ErP76, 31/3/05.

 1. ErP76

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/3/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Datakaapeli on tarvikekaapeli, toimii Siemensin M55 kanssa, mutta CFX65:n ja MPM:n välillä ei tapahdu mitään. Windows XP tunnistaa, että Siemens-laite on kytkettynä eli kaapeli vissiin toimii, mutta MPM ja CFX eivät kommunikoi keskenään.

  Latasin justiin ajurin (CFX65 varten) yhdeltä sivustolta, mutta mitään ei vieläkään tapahdu...
   
 2. ErP76

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/3/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Sen verran vielä lisää tietoja, että

  a) Siemensiltä väittivät vian olevan kaapelissa (toimii silti M55 -puhelimen kanssa - tarvikekaapeli siis kyseessä);

  b) Kaapelinostopaikasta kehottivat kokeilemaan vanhaa Data Suitea eli siis sitä ohjelmistoa, jonka kanssa M55 pelasi - ei onnistunut :(.

  Osaisiko joku siis mitenkään neuvoa? Kun asia ei mielestäni ole niin monimutkainen, miltä nyt vaikuttaa. Jotenkin kallistuisin siihen, että vika on softassa. Siemensiltä kehottivat käyttämään CX65:n MPM:ää, mutta ei toiminut. Olisiko jollakulla kokemusta jostain muusta?

  Harmittaa vietävästi, kun noiden omien sisältöjen tekeminen oli juuri se syy, jonka takia luovuin omasta Nokiasta. :( Tämä uusi puhelin on kyllä hyvä, ei siinä mitään, mutta en olisi vaihtanut, jos datakaapelia ei olisi ollut jo olemassa (perheessä on siis jo yksi Siemens) ja jos en olisi halunnut omia soittareita tehtyä jne. (siis .wav -filuja, ei mitään midejä).
   

Jaa tämä viestiketju