Siemens CFX65 ei suostu käynnistymään / hobby hallin takuut

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Perzzza, 26/6/05.

 1. Perzzza

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  Meni näin hassusti että mökillä kävi akku loppumahan (kuten tavallista tässä mallissa...) ja se oli 3 päivää laukussa ilman virtaa siis. Ja sitten tänään pääsin kotiin ja pistin virtajohdon kiinni ja sydän hypähti, mitä helvettiä: symbolia ei ilmesty kummalekaan ruudulle latauksen johdosta. Koitin pistää päälle, ei mitään vaikutusta...

  Otin johdon irti ja avasin kotelon, otin akun irti ja katsoin ettei ole mitään tatikkaa. Ei ole. Pistin akun takaisin ja kokeilin taas. Ei mitään vaikutusta, puhelin ei mene päälle eikä lataus ala. Tätä kokeilin parikymmentä kertaa, puhelin oli tässä välissä jopa pari tuntia johdon päässä mutta mikään muu puhelimessa ei lämpene kuin laturi ja sitten *näppäimet*. Akussa ei tapahdu siis minun havaintojen mukaan mitään!

  Sitten huomasin hassun jutun. Ilman virtajohtoa puhelin ei inahdakaan. Sitten kun pistää virtajohdon kiinni ja painaa virtanappia (eli siis punaista luuria) niin puhelimen takakaiuttimesta takaa kuuluu pieni *naps*, ihan kuin se yrittäisi käynnistyä. Valoja ei syty, eikä mikään muukaan vilku, ainoastaan tämä naps. Se tapahtuu aina parin sekunnin kuluttua kun nappia painaa, juuri silloin kun valojenkin pitäisi syttyä ja virran palata puhelimeen.

  Kukaan muu kokenut samaa? Ajattelin huomenna käydä paikallisessa Teleringissä kysymässä Siemensin akkua lainaan jos se johtuisi akusta, koska perjantaina kun puhelin viimeksi toimi niin itse puhelimessa ei ollut mitään vikaa! Olisiko akku voinut kuolettua niin paljon ettei se edes latautuisi?

  Jos puhelin tästä tokenee, osaako kukaan sanoa pystynkö virheellisen tuotteen (hukkasi seottuaan parin päivän kuluttua ostopäivästä koko kalenterin, osoitekirjan ja tekstiviestit ilman mitään asetusten manuaalista nollausta, sekoillut tekstiviestikirjoituksen ja kameran kanssa, välillä sammuu kesken kaiken ilman mitään mainittavaa syytä, heittää erroria joskus) ja epätyydyttävän kaupan turvin vaihtamaan tämän tuotteen HobbyHallin kanssa vaikkapa heillä myynnissä olevaan CX70:seen? Olen maksanut jo noutoerän eli 80e ja yhden lisäerän 17e.

  Vituttaa...Missähän vika? Jos puhelin menee jumiin, sinne menee tekstiviestit, kuvat ja soittoäänet. Iso "jee" tähän väliin.

  Perzzza
   
 2. jontteri Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1065
  Tykkäykset:
  0
  Tervetuloa vaan siemens klubiin ;) tai siis menoa !

  Tuskin hobby hall vaihtoja tekee ,paitsi jos huolto ei saa kuntoon.
  Ostaessasi olet varmaan saanut jotkut ohjeet miten takuuhuolto toimii.

  Pidä nyt kuitenkin yön yli se laturin piuha siinä . Pistä kellariin latautumaan jos sattuu akku räjähtämään ;)
   
 3. Perzzza

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  Hienoa! Nyt alkoi näkymään lataussymboli! Ilmeisesti akku oli NIIN sökö ettei se pystynyt antamaan virtaa MIHINKÄÄN.

  Niin, soitanpa huomenna hobby hallille ja kysyn mitenkä asia on. Uskon että nätisti puhumalla ja selittämällä voisi jopa onnistuakin.

  Annan sen nyt latautua. En koskekaan siihen *hrrr*

  Tökkäsin vaan tuon laturinjohdon kunnolla sinne pohjaan, sitten sydän hypähti taas (siis positiivisessa mielessä) ja lataussymboli ilmestyi kumpaankin ruutuun.

  Tiedoitan aamulla miten on käynyt :)

  ps. Onko CFX65:n saatavilla tehoakkuja? Olisi kiva jos tuo käyttöaika pitenisi...
   
 4. Kallekama

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/3/05
  Viestit:
  553
  Tykkäykset:
  0
 5. ollip

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/05
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  En usko, että Hobbyhall vaihtaa tuotteita 14 päivän palautusoikeuden jälkeen jos niihin on tyytymätön, kuten ei mikään muukaan kauppa.

  Takuutahan sinulla tosin vielä on reilusti jäljellä, joten jos puhelin temppuilee niin ota yhteyttä asiakaspalveluun. Itsellä oli vanhan Ericssonin kanssa pieniä ongelmia ja lähetin sen Hobbyhallille huoltoon. Sain puhelimeni täysin kunnossa takaisin ja lisäksi uuden akun ja laturin (vanhassa laturissa oli mahdollisesti käyttäjästä johtunutta vikaa :)
   
 6. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  CFX65 on aika valitettavan buginen puhelin. Kaveri meinasi ostaa, mutta myyjä ei "antanut" ostaa, ja hyvä niin. Tosin pitää sen verran Siemensiä puolustaa, että kyseinen malli ei ole heidän valmistamansa.
   
 7. Perzzza

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  pssst. saakos tähän tehtyä/ladattua omia teemoja? löysin sellaisen ohjelman kuin x65-teemageneraattori, jolla saisi tehtyä omia teemoja mutta mitenkäs ne käy tähän puhelimeen, kun ne on tässä kuulemma eri tiedostopäätteellä, .col. Tai jotain.

  Olisi kiva pistää värit uusiksi! Kertokaa ihmeessä jos tämä toimisi. En ole vielä lataillut ohjelmaa enkä kokeillut.
   

Jaa tämä viestiketju