Siemens CF62 ja GPRS

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja rbrbrb, 13/6/04.

 1. rbrbrb

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/04
  Viestit:
  887
  Tykkäykset:
  0
  Moi!

  Mikähän idea Siemens CF62 GPRS symbolilla on. Jostakin syystä, kun laitan puhelimen päälle, symbolin ympärille tulee katkoviivat, joka tarkoittaa että yhteys on päällä. Akku kuluu varmasti siinä samalla enemmän. (Jos taas otan koko GPRS toiminnon pois, eivät MMS viestit kulje automaattisesti.)

  Kummallisinta tässä on se, että puhelimen päällä ollessa saan ne katkoviivat pois GPRS symbolin ympäriltä, sammuttamalla GPRS toiminnan ja laittamalla takaisin päälle. Tällöin lukee vain GPRS, ja katkoviivat ovat pois(=akku ei kulu "yhteydestä"). Heti kun käyn WAPissa tai saan MMS viestin, katkoviivat ovat ja jäävät symbolin ympärille.(=yhteys kokoajan päällä).
  Käytössäni on Soneran liittymä.
  dna liittymällä homma toimii siten, että kun puhelimen laittaa päälle, katkoviivoja ei ole symbolissa, mutta kun käy WAPissa tai saa MMS viestin katkoviivat tulevat ja jäävät näyttöön. Tällöin pitää tehdä alussa mainitsemani pois/päälle toiminto GPRS:ssä.

  Miksi tämä toimii näin tyhmästi? Nokialaisessa(joka minulla oli ennen) oli GPRS yhteysaetuksissa mahdollisuus laittaa GPRS toimimaan "jatkuvasti" tai "tarvittaessa". Jos laittaa "jatkuvasti", on G symboli kokoajan näkyvissä(ilman neliötä) ja "tarvittaessa" niin G ei ollut näkyvissä. (Tuli kyllä neliön kera näkyviin kun meni WAPiin ja poistui näkyvistä kun lopetti yhteyden.

  Tällainen "ongelma" minulla, toivottavasti tulee hyviä ja rakentavia vastauksia.

  T:R
   

Jaa tämä viestiketju