1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Siemens C65 T9 Virhe

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja ilez, 20/1/05.

  1. ilez

    Liittynyt:
    13/1/05
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Juu puhelimessa ollut nyt sw33 ja hyvin on toiminut, mutta vasta äskettäin huomasin, kun en ole viestejä nyt kirjoitellut, että T9 ei toimi :(. Laittaa T9:n päälle, ei mitään, koittaa vaihtaa kieleksi suomen (myös muita on kokeiltu) ja tulee ilmoitus "Virhe!" eikä se mene päälle.. Pitäisiköhän toi T9 päivittää jostain myös vai onko softapäivitys kenties mennyt jotenkin pieleen? Muita ongelmia ei kyllä ole ollut.. Mut kokeilen nyt kuitenkin päivittää ton uusiks :) Vähä rasittaa ku niin kauan kun matkapuhelimen omistanut, käyttänyt tota T9:ä :(

    Laitetiedoissa näyttäisi olevan tollanen rivi:
    Lang./T9:
    lg2/0

    Olisikohan tuo sitä ettei T9:iä ole ollenkaan?
     
  2. ollip

    Liittynyt:
    5/1/05
    Viestit:
    85
    Tykkäykset:
    0
    Jaahas, jotain hämärää tuossa kyllä on. ITse päivitin juuri ja toimii T9 kyllä ihan normaalisti. Ja tuo sama rivi löytyy laitetiedoista joten siinä se vika ei kyllä ole.

    Seuraavanlaiset ohjeet löyty siemensin sivulta, muta ei varmaan auta sinua jos olet noiden kanssa jo leikkinyt

     
  3. ilez

    Liittynyt:
    13/1/05
    Viestit:
    39
    Tykkäykset:
    0
    Juu tuota olen kokeillut eikä onnistunut. Ei auttanut päivityksen uudelleen asennuskaan :/ Kiitos kumminkin.
     

Jaa tämä viestiketju