#Siemens C60 ja RL Primetime asennus#

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja vesku007, 9/2/04.

 1. vesku007

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on suuria ongelmia noiden asentamisessa.Kun asentaa modeemia niin siinä listassa ei ole kuin standart modeemeita eri nopeuksilla ja lopussa jotain sarjakaapeli ajureita kahden pc välille.Vaikka laitta ruksin, että etsii itse ja laitta siemens data suite kansioon niin ei löydy.Kun asensin tuon data suiten niin tuli työpöydälle pikakuvake nimeltään jokin oisko ollut matkapuhelin?Mutta sekään ei toimi kun ilmoittaa ettei ole puhelinta kytketty tai jotain.Jos joku voisi auttaa tai kirjoittaa jos on itse asentanut c60 ja gprs:ssän.Teksti on sekavaa kun oli kiire koittaakaa saada selvää

  Käyttöjarjestelmä siis on xp
   
 2. laulu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  52
  Tykkäykset:
  0
  Onko sulla sarjakaapeli vai USB-kaapeli? Mikä Windows-versio, jos käytät Windowsia?
   
 3. vesku007

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  käyttis xp ja virallinen siemenssin usb kaapeli
   
 4. laulu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  52
  Tykkäykset:
  0
  Luulisin, että tuon Siemensin saa toimimaan GPRS-yhteyden kanssa ihan ilman mitään Datasuiteja. Eli ihan Windowsin standardimodeemi-ajureilla.
  Nämä ohjeet on nyt sarjakaapelille, jos sulla on se käytössä.
  Eli mene Ohjauspaneeliin, Tulostimet ja muut laitteet, Puhelin- ja modeemiasetukset, Modeemit-välilehti, Lisää. Sitten laita ruksi siihen kohtaan, jossa lukee Älä tunnista modeemia.... Ja valitse luettelosta Standard 33600 bps Modem. Sitten kun olet saanut tuon asennettua, niin mene asentamasi modeemin kuvakkeen päälle ja paina Ominaisuudet nappia, ja laita Lisäasetukset-välilehdellä Alustuksen lisäkomennot kohtaan seuraava teksti: AT+cgdcont=1,"ip","internet"

  Sitten luot uuden puhelinverkkoyhteyden, jossa määrittelet yhteyden käyttämään tuota asentamaasi modeemia. Puhelinnumeroks laita *99***1#
  IP-osoitteen määritys pitää laittaa automaattiseks, samoin DNS-palvelimen määrittäminen.

  Jos näistä nyt oli jotain apua.


  Edit: No, sulla on USB-kaapeli käytössä. En tiedä sitten saako sitä yhteyttä toimimaan noilla antamillani ohjeilla, koska käytössä USB-kaapeli.
   
 5. laulu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  52
  Tykkäykset:
  0
  Foorumilla Datatuotteet-osiossa on toiseksi ylimmäisessä viestiketjussa asiaa GPRS-asetuksista. Katso sieltä. Luulisin, että ohjeet jotka siinä on Siemenssin joitain malleja varten toimivat myös sinun puhelimessasi.
   
 6. vesku007

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Sain toimimaan!Kiitos avusta
   

Jaa tämä viestiketju