Siemens C55 D-Net asennus???

Keskustelu osiossa 'Luurinetin palaute- ja uutisfoorumi', aloittaja Tap-Sa, 13/1/03.

 1. Tap-Sa

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  No niin vaimokkeelle tuli vihdoinkin tuo dataletku ja todellakin pelkkä letku ynnä karu asennusCD. Kaikenlaisia asennuskombinaatioita on kokeiltu sekä Siemensin GPRS-yhteys ohjelmaa, mikään ei toimi, ei saa yhteyttä.
  Ainut mikä toimii on itse letku, luuri latautuu ja ehkä COM-yhteys koska terminaalilla ATI komentoihin joku vastailee OK:ta.

  Olisiko mitenkään mahdollista saada step by step asennusohjeet for dummies notta se lähtisi DNA:n GPRS:n kanssa toimimaan. Käyttis on W2K.

  KIITOS
   
 2. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  8232
  Tykkäykset:
  2183
  Puhelinmalli:
  Nokia 7 Plus
  Tällä hetkellä en pysty hyviä ohjeita kirjoittamaan, koska itsellänikin oli vaikeuksia asennuksessa. Sain kuitenkin lopulta toimimaan modeemin W98:ssa vakaasti. Tuolla foorumin Datatuotteet-osiossa on jonkin verran keskustelua asennuksesta.

  Ensin USB-ajurien asennus CD:ltä (tai ladattuna Grateqin sivuilta) ja sitten Siemens GPRS Assistantin asennus ladattuna Siemensin sivuilta. Itselläni USB näkyy asennuksen jälkeen COM4:nä (USB to Serial Port) ja modeemin nimenä GPRS via COM.

  Nyt en saanut suoraan asetuksia toimimaan GPRS Assistentin avulla, vaan muokkasin hieman aikaisempaa DNA GPRS -profiiliani, joka oli tehty DNA:n sivujen ohjeiden perusteella. Lisäsin lisäasetuksiin AT+CGDCONT=1,"IP","internet" ja soittonumerona on *99***1#.
   

Jaa tämä viestiketju