Sharp GX10 Kamerapuhelin "tulee suomeen"...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Jackie, 10/11/02.

 1. Jackie

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0
  Täs ois uutinen Mobiilimaailmasta..

  " Sharp aikoo tuoda Euroopan markkinoille kamerapuhelimensa, jossa on laadukas värinäyttö. Sharp on perinteisesti ollut varsinkin Japanissa hyvin suosittu ja ensimmäistä kertaa, se pyrkii Euroopan markkinoille. Uusi puhelin tulee myyntiin vielä kuukauden kuluessa ja siitä voikin syntyä oikea joulumenestys. Sharpin uuden mallin tyyppinimi on GX10, ja se tukee kaikkia perusominaisuuksia. Siinä on GPRS-yhteys ja WAP-selain. Myös multimediaviestien ja Java-sovellusten tuki löytyy puhelimesta.

  Japanissa äärimmäisen suosittu kansi-tyyppi on noussut vähitellen myös Eurooppaan. Aasialaiset puhelin valmistajat, kuten Samsung ja Sharp tuovat ominaisuuksiltaan huikeita laitteita todella pienessä koossa. Kansi-tyypin etuihin kuuluukin kaksinkertaistunut tilanmäärä, jossa yleensä toisella puolella on näyttö ja toisella näppäimet. Useissa tämän tyypin malleissa on kaksi näyttö: vaatimaton mustavalkoinen etupuolella ja sisällä suurempi ja laadukkaampi näyttö. Ratkaisu on osoittautunut toimivaksi, sillä käyttäjä pystyy esimerkiksi näkemään soittajan näytöltä ennen vastaamista.

  GX10:n näyttö kuuluu sen vahvuuksiin. 65 tuhatta väriä ja suuri resoluutio pitävät huolen käyttäjän tyytyväisyydestä. TFT - tyyppisen näytön lisäksi Sharpin vahvuutena voidaan pitää laadukasta digitaalista kameraa, joka on integroitu laitteeseen.

  Normaalien tekstiviestien lisäksi GX10:llä voi lähettää multimediaviestejä. Siinä on myös WAP-selain ja hifi-luokan ääni. Sharpiin voi ladata useita eri ohjelmia ja pelejä internetistä. Useat niistä ovat kuitenkin japaninkielisiä, mutta kyllä niitä englanniksi löytyy.

  Vodafone on ilmoittanut ottavansa laitteen käyttöön kuukauden kuluessa. Myös muut operaattorit ja kaupat ovat suunnitelleet vastaavaa, joten on oletettavissa, että laiten tulee kauppoihin Suomessa jo ennen joulua. "

  Tietääkö joku linkit, josta on puhelimesta otettuja kuvia minkälaisia ne ovat?

  linkki:
  http://www.mobiilimaailma.com/
   
 2. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  Erittäin mielenkiintoinen uutinen. Epäilen ainakin että on parempi laatu kuvis kun Nokialaisis...
   
 3. Jace

  Jace Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4513
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Re: Sharp GX10 Kamerapuhelin tulee suomeen...

  Itse epäilisin hiukan, että tuleeko edes koskaan Suomeen, koska kyseinen lainaus on mobiilimaailmasta. Tähän mennessä kun siellä on ollut saatavilla aika kehnoa tietoa. Ei millään pahalla.
   
 4. Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Joo, huomasin tuon uutisen aikoja sitten, mutta luotin mobiilimaailmaan enkä senkummemmin täältä, viisaiden matkapuhelinihmisten, joukosta alkanut sen kummemmin kyselemään.

  Tuskin enään mikään merkki Suomeen saapuu... Ruotsista saa Sharppia kehnosti, kun niiltä alkaa värinäytöllisiä tulemaan niin ehkä sieltä alkaa saamaan paremmin niitä. Sanyot olisivat myös ihan kivannäköisiä ainakin, ja ominaisuuksiltaan erittäin mielenkiintoisia koneita. On monia valmistajia mitä ei Suomessa/Pohjolassa tulla koskaan näkemään, koska Nokia on niin ylivoimainen eikä muilla ole tilaa, valitettavasti.
   
 5. pirulainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/02
  Viestit:
  119
  Tykkäykset:
  0
  Ihan hienon näkönenhän tuo on..

  Sharp GX10
   
 6. Haavi

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  478
  Tykkäykset:
  0
  Kyseinen malli on käsittääkseni Vodafonen yksinoikeusmalli, joten se ei taida Suomeen tulla.
   
 7. Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Epäilenpä, ettei tule suomeen jos on Vodan yksityismalli. Suomessakin operaattorit voisivat myydä jotain mallia omalla nimellään, niin saatais lisää näitä eksoottisempia puhelimia tännekkin. Näyttö on ainakin varsin iso ja koko on pieni ja ominaisuudet varsin hyviä. Ihan näppärä laite varmasti.
   
 8. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Eikö tuo ole Suomessa kiellettyä?

  Ja kuten sanottu, ei ole tulossa tuo malli Suomeen.
   
 9. Arakin

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/02
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  0
  Hyi yäk... Kaikki läppäpuhelimet ovat kyllä minusta yhtä kaameita. Aasiassa eivät tunnu muuta mallia osaavankaan tehdä ja ovat toistensa kopioita - lähinnä näppislayout muuttuu (ja kamala nöpöantenni löytyy aika isosta osasta - kuten tuostakin). Mutta mutta
  makuasioitahan nämä...
   
 10. Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Taitaapa olla, joten harmi sinänsä.
   

Jaa tämä viestiketju