Sgh-z230

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja maakeli, 25/5/07.

 1. maakeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko kennelläkään varmaa tietoa/kokemusta pelien lataamisesta Bluetoothilla PC:ltä puhelimeen (SGH-Z230). Siis onnistuuko vai ei ja jos onnistuu niin miten. Olen lukenut erinäisiä keskusteluja, mutta mistään en ole löytänyt varmaa vastausta.
   
 2. Jargo

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  ostin juuri kyseisen puhelimen ja kysyisin että kun puhelimen vasemmassa yläkulmassa kenttä palkin vieressä on G, ja se on siinä koko ajan. Niin mitä se tarkoittaa? Ohje kirjassa on samanlainen G mutta siinä on jotain viiruja päällä ja se tarkoittaa siellä että "palveluja käytetään GPRS (2.5G) - verkossa; tietoja siirrättessä tämä kuvake liikkuu". Tuskin tämä sama kuvake on(?). Ja tarkoittaako se sitä että minulla olisi koko ajan GPRS päällä ja jos tarkoittaa niin miten saan sen pois.
   
 3. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Tuo kuvake on GPRS-valmiustilan symboli. Se ilmoittaa, että on mahdollisuus käyttää GPRS:ää, mutta GPRS ei kuitenkaan ole tavallaan päällä, eli dataa ei siirry eikä myöskään akku kulu yhtään nopeammin. Ei siis ole oikeastaan mitään syytä saada sitä pois sieltä, enkä ole edes varma saako sitä tässä mallissa pois.(Joissain malleissa onnistuu hieman koodia syöttämällä).
   

Jaa tämä viestiketju