SGH-Z140 tekstiviestin lähetys

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja notveryfunny, 14/4/06.

 1. notveryfunny

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/4/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kyseisessä luurissa tul vastaan iljettävä probleema. Suurimmassa osassa osoitekirjaan tallennetuissa numeroissa on eteen laitettu tuntemattoman numeron purkava koodi ja kun Z140 (toisin kuin esim. E330 joka näyttää pelkästään numeron) haluaa välttämättä näyttää ainoastaan nimen kelle tekstiviesti lähetetään ni eihän se sitten onnistukaan. Joten kysymys olisi: kuinka *piip* pystyn muokkaamaan tekstiviestiä lähetettäessä osoitekirjasta valitun ihmisen puhelinnumeroa? Eli saisi sen koodin poes viestiä lähetettäessä.

  Ei sillä, onhan tietenkin vaihtoehtona kirjoittaa kaikki numerot paperille talteen ja viestiä kirjottaessa katsoa numerot sieltä, mutta ei haittaisi vaikka löytyisi parempi vaihtoehto. :)
   
 2. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Sullako on siis salainen numero numeropalveluissa ja myös näkymätön numero, jonka kumoat puhelukohtaisesti numerotiedon yhteyteen tallennetulla koodilla *31#? Jos näin on, eikö kannattaisi pyytää operaattorilta, että pitäisi numerosi edelleen salaisena, mutta muuttaisi sen näkyväksi, ellei erikseen valittaisi numeron piilottamista #31#?
   

Jaa tämä viestiketju