SGH-X480 ja tyhmät kysymykset..

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja v&s, 31/7/06.

 1. v&s

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ostin kyseisen puhelimen perjantaina, enkä vieläkään ole ymmärtänyt kannen valon toimintaa. Eikä se selviä ohjekirjastakaan, vaikka kuinka yrittää sitä tavata. Puhelinta ostaessani luulin, että homma on niin yksinkertainen että valo palaa, jos ei oo vastannu puheluun tai on lukematon tekstari.

  Sen jo opin että tuon kannen valon saa kokonaan pois tai vilkkumaan(jopa eri värisenä, onpa tärkeä ominaisuus!). Mutta miksei se voi palaa kun oon missannu puhelun? Onko mulla asetuksissa joku pielessä? Eihän se nyt voi olla niin että kannen alle pitäis olla kurkkimassa kokoajan, kun kannessa kuitenkin on valo olemassa! Vai saako tähän jotain muistutusta päälle joka kertois saman asian vaikka piippauksella?

  Olisin erittäin kiitollinen jos joku puhelimen omistaja osaisi vastata! =)
   
 2. Atrakt

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/06
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti tarkoitat merkkivaloa? Sen tarkoitus on kertoa että onko puhelin päällä tai ei. Itsellä on toi sgh-x600 nii siinä ainakin merkkivalo myös vilkkuu soittoäänen mukaan, en tiedä että toimiiko x480 samalla tavalla.
   
 3. gini

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/05
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Olet ehkä jo huomannut, että kannen valo kyllä palaa, kun tulee tekstiviesti tai puhelu, mutta ei kovin kauaa aikaa, eli se ei jää päälle/vilkkumaan. Eli kyllä sinne kannen alle pitää kurkkia aika ajoin, jollei puhelin ole silmällä pidon alaisena koko ajan, valitettavasti.
   

Jaa tämä viestiketju