Mobiili.fi Seuraavat Nexus-puhelimet kulkevat nimillä M1 ja S1 – molemmat samalta valmistajalta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Viimeisin HTC:n valmistama Nexus-laite oli Nexus 9 -tabletti.


  Sitkeiden huhujen mukaan HTC palaa tänä vuonna Nexus-puhelinten valmistajaksi. Tieto on saanut jälleen lisävahvistuksia, kun kahden työn alla olevan laitteen työnimet ovat vuotaneet julkisuuteen paristakin eri lähteestä.

  Uusimman Nexus-uutisen laittoi liikkeelle suhteellisen osuvista vuototiedoista tunnettu Evan Blass, joka kertoi HTC:n työstävän parhaillaan kahta puhelinta Googlelle. Sisäisesti laitteiden kerrotaan kulkevan nimillä M1 ja S1. Twiitin loppuun heitetty #nexus-merkintä ei jätä epäselväksi, mihin laitesarjaan puhelimet ovat suuntaamassa.


  HTC is building a pair of Android N devices for Google internally dubbed M1 and S1 #nexus

  — Evan Blass (@evleaks) 27. huhtikuuta 2016

  Jonkinlaisen vahvistuksen Blassin raportille antaa Android Police. Tuoreen artikkelin mukaan HTC-puhelinten nimet M1 ja S1 perustuvat koodinimille, joita Google aikoo laitteiden kohdalla käyttää. Kyseiset nimet ovat Marlin ja Sailfish ja ne jatkaisivat Googlen tapaa antaa Nexus-puhelimille mereneläviin liittyviä koodinimiä. Marlin ja Sailfish – tai M1 ja S1 – eivät toki ole laitteiden varsinaisia myyntinimiä.

  Tieto HTC:sta seuraavana Nexus-valmistajana vaikuttaa alati varmemmalta. Tästä huolimatta on hyvä muistaa, että ennakkotietoihin liittyy aina epävarmuustekijöitä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju