Mobiili.fi Seuraavan Androidin virallinen nimi vielä epäselvä – kavereiden kesken ”New York cheesecake”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google on jo julkaissut seuraavan ison Android-päivityksen esiversion ohjelmistokehittäjille, mutta kyseisen käyttöjärjestelmän virallinen nimi ja numerointi ovat vielä hämärän peitossa. Nimi tulee alkamaan N-kirjaimella, ja tässä yhteydessä Google puhuukin virallisesti vain Android N:stä. Yhtiön sisällä sille on kuitenkin olemassa lempinimi, tai työnimi, ja se on ”New York cheesecake”.

  Android N:ää ovat edeltäneen muun muassa Marshmallow, Lollipop ja KitKat, joiden työniminä ovat olleet ”macadamia nut cookie”, ”lemon meringue pie” ja ”key lime pie”, ja niihin on viitattu lyhenteillä ”mnc”, ”lmp” ja ”klp”, aivan kuten uusimpaan viitataan lyhenteellä ”nyc”.

  Työnimi ”New York cheesecake” ei tarkoita, että kyseinen nimi jäisi viralliseksi. Monet fanit veikkaavat viralliseksi nimeksi Nutellaa, mikä tarkoittaisi virallista yhteistyötä kyseistä suklaapähkinälevitettä valmistavan Ferreron kanssa. Samaan tapaanhan Google solmi sopimuksen Nestlén kanssa, kun Android KitKat julkaistiin.

  Googlella saattaa olla jo hyvinkin tiedossa, mikä Android N:n nimeksi tulee, mutta voi myös olla, että nimikysymys on edelleen avoin. Google on nimittäin kuluttajakyselyjä tekevässä Google Opinion Rewards -ohjelmassaan kysynyt käyttäjiltä, mistä N-kirjaimella alkavista herkuista nämä pitävät. Ainakaan kyselyn vastausvaihtoehdoissa ei Nutellaa edes näy.

  [​IMG]
  Google kyselee ihmisten suosikkeja n-kirjaimella alkavista herkuista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju