Mobiili.fi Seuraava OnePlus-uutuus on OnePlus X – julki jo ensi viikolla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]OnePlus-puhelinvalmistaja esitteli uuden OnePlus 2 -huippupuhelimensa menneenä kesänä. OnePlussalta odotetaan kuitenkin vielä yhtä laitejulkistusta, joka saattaa uusien tietojen perusteella tapahtua yllättävän pian.

  [​IMG]
  OnePlus-toimitusjohtajan julkaisema kuva vihjaa uutuuspuhelimen lisänimeksi X:ää


  OnePlus on pitkin syksyä vihjaillut tuovansa vielä yhden puhelimen markkinoille ennen joulua. Odotuksissa on aiempia OnePlus-laitteita halvempi vaihtoehto, jolla OnePlus haluaa panostaa eritoten Intian markkinoille. Puhelimen pitäisi kuitenkin tulla saataville myös muualla maailmassa.

  OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on julkaissut Weibo-verkkopalvelussa uuteen julkistukseen viittaavan kuvan. Sen perusteella vaikuttaa siltä, että uusi halpapuhelin tulee olemaan nimeltään OnePlus X.

  Lisäksi GizmoChina kertoo, että OnePlus on alkanut lähettää kutsuja seuraavaan lehdistötilaisuuteensa. Tilaisuus järjestetään Intiassa lokakuun 12. päivä, eli ensi viikon maanantaina. Tapahtuman nimenä kulkee ”The Next Big Step” eli ”seuraava suuri askel”. Vaikuttaakin hyvin todennäköiseltä, että OnePlus X esitellään kyseisessä tilaisuudessa.

  OnePlus X:ään on huhuttu viiden tuuman Full HD -näyttöä. Tehoista sen sijaan vastaa joko Snapdragon 801- tai MediaTek MT6795 -järjestelmäpiiri. Tiedot varmistuvat luonnollisesti julkistuksen yhteydessä, eli näillä näkymin jo ensi viikolla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju