Mobiili.fi Seuraava iPhone onkin nimeltään ehkä iPhone 6SE

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s.


  Mikäli Apple jatkaisi jo perinteiseksi muodostunutta ”tik-tak” -päivitystahtia iPhone-malliensa kanssa, olisi tänä vuonna esittelyvuorossa iPhone 7, viimevuotisen iPhone 6s:n perään. Merkit viittaavat kuitenkin siihen, että tästä kaksivuotisesta syklistä ollaan vaihtamassa kolmevuotiseen sykliin, mikä tarkoittaisi, että iPhone 7 nähtäisiin vasta ensi vuonna, ja tänä vuonna tulossa olisi vielä jokin jatke iPhone 6 -sarjaan. Tästä kielivät myös uusimmat mallinimijuorut.

  Jo aiemmin on mobiilialan tunnettu tietovuotaja ja VentureBeatin toimittaja Evan Blass maininnut, että seuraavan iPhonen mallinimi olisi vielä johdannainen iPhone 6:sta. Nyt saksalainen Apfelpage-sivusto kertoo kiinalaislähteistä, jotka väittävät nähneensä ”iPhone 6SE” -merkintää kantavia myyntipakkauksia. Mitään kuvia ei ole julkaistu, mutta mikäli väite pitää paikkansa, olisi mallinimi näin jatkoa sekä iPhone 6 -sarjalle että viime keväänä julkaistulle iPhone SE -mallille.

  Evan Blassin mukaan seuraavien iPhone-mallien myynti alkaisi perjantaina 16. syyskuuta. Se tarkoittaisi, että esittely tapahtuisi jossain vaiheessa edeltävää viikkoa, ja samalla aikataulu olisi viikon verran edellä viime vuodesta, jolloin iPhone 6s -mallien myynti alkoi 25. syyskuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju