Mobiili.fi Seuraava iOS nähdään pian – Apple lähetti mediakutsut WWDC-avaukseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen WWDC pyörähtää tänä vuonna käyntiin 13. kesäkuuta.


  Apple on lähettänyt medioiden edustajille kutsuja sen WWDC-kehittäjäkonferenssin avaukseen maanantaille 13. kesäkuuta. Tilaisuudessa esitellään uudet versiot iOS- ja OS X -käyttöjärjestelmistä sekä mahdollisesti myös joitain laiteuudistuksia.

  WWDC eli World Wide Developers Conference on Applen sovellus- ja ohjelmistokehittäjille suunnattu viisipäiväinen tapahtuma, jossa kehittäjät pääsevät tutustumaan Applen ohjelmistouudistuksiin. Perinteisesti tapahtumassa on esitelty uudet versiot sekä iOS- että OS X -käyttöjärjestelmistä, ja kehittäjät pääsevät tutustumaan niihin ennen syksyllä tapahtuvia virallisia julkaisuja.

  Tällä kertaa vuorossa lienevät iOS 10 sekä OS X 10.12. Huhuja ja viitteitä on myös liikkunut, että Mac-tietokoneiden OS X -käyttöjärjestelmä nimettäisiin macOS:ksi, jolloin se olisi yhtenevä iOS:n, watchOS:n ja tvOS:n kanssa. Lisäksi tilaisuudessa saatetaan nähdä uusi Apple Watch ja uudistuksia Mac-mallistoon tai muihin Applen tuotteisiin. iPad- tai iPhone-puolella ei uusia tuotteita ole kuitenkaan odotettavissa.

  iOS 10:n huhuttuja uudistuksia ovat ainakin erillinen älykotisovellus HomeKit-yhteensopivien älykkäiden kodin laitteiden ohjaamiseen, uudistunut Apple Music -sovellus sekä Siri-apulaisen avaaminen kolmannen osapuolen sovelluskehittäjien käyttöön.

  WWDC:n keynote-esitys eli avaustilaisuus alkaa 13. kesäkuuta kello 10 paikallista aikaa, eli kello 20 Suomen aikaa. Tänä vuonna Apple järjestää WWDC:n ensimmäisen päivän tapahtumat Bill Graham Civic Auditoriumissa, joka tarjoaa enemmän istumapaikkoja kuin Moscone West, jossa keynote-esitys on aiempina vuosina järjestetty. Bill Graham Civic Auditoriumissa järjestettiin myös viime syksyn iPhone 6s -julkistustilaisuus. Ensimmäistä päivää lukuun ottamatta WWDC:n pitopaikkana jatkaa tänäkin vuonna Moscone West -keskus.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju