Mobiili.fi Seuraava Android-versio tulossa pian – yhdessä Googlen puhelinten kanssa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Nougat.


  Google julkaisi tällä viikolla Androidista odotetun 7.0 Nougat -version ja kertoi samalla siirtyvänsä säännöllisempiin pikkupäiviyksiin käyttöjärjestelmälleen.

  Ensimmäinen näistä ”ylläpitopäivityksistä” luvattiin beetatestaukseen jo syksyn aikana, mutta se voi myös valmistus pikaisesti, mikäli tuoreimmat huhut pitävät paikkansa.

  Nate Benis kertoo Google+ssa arvelevansa, että tulevat huhutut Google-puhelimet koodinimiltään Sailfish ja Marlin tultaisiin julkistamaan jo seuraavalla Nougatin Maintenance Release 1 -versiolla. Hänen mukaansa viimeaikaiset vuodot puhelimista perustuvat myös tähän versioon.

  Nyt julkaistun Android 7.0 Nougatin yhteydessä ei nähtykään vielä kaikkia paljastuneita asioita. Esimerkiksi uusi Nexus Launcher, Google assistant -palvelu sekä uudistuneet Androidin toimintopainikkeet voisivat olla luvassa ensimmäisessä Nougatin lisäpäivityksessä, joka voitaisiin esitellä myöhemmin tänä vuonna yhdessä uusien puhelinten kanssa.

  Poikkeuksellisesti ensimmäinen Android 7.0 Nougatilla esiasennettuna varustettu puhelin tulee olemaan LG:n V20, kuten Google jo myös vahvistikin.

  Tulevat Googlen yhdessä HTC:n kanssa kehittämät puhelimet voisivat kuitenkin olla ensimmäiset Nougatin lisäpäivityksellä varustetut.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju