Seulotut puhelut, missä malleissa ominaisuus?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja samumanu, 2/4/09.

 1. samumanu Vieras

  0   0   0

  Eli mitkä nokian mallit ei ota vastaan puheluita/hälytä ollenkaan johonkin tiettyyn numeroon? Eli siis tahtoo et joku ei soita yms. Tiedän symbian laitteet ja esim blacklistin mut kaipaisin semosia joissa se on vakiona. En tiiä onko näitä enää, etin lähinnä vieläkin uusmyynnissä olevia. Tiedän et esim 2310 toi löytyy mut sitä ei enää uutena saa enkä oo käytettyjä tahi hyllyssä seisoneita hommaamassa.
   
 2. Rompe

  Rompe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  1344
  Tykkäykset:
  33
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z1 Compact
  Ja minkätakia ei Symbian käy ?
  Nokian S60 laitteissa voit osoitekirjaan tehdä ryhmiä johon laitat haluamasi yhteystiedot, ja Profiileista löytyy Hälyttävät puhelut josta voi valita mitkä ryhmät soi tai ei soi...
   
 3. samumanu Vieras

  0   0   0

  Tulee ihmiselle joka ei ikäpäivänä symbian puhelimiin koske, ja vaikka koskis ni en rupee sen seittemän vuoden opetushommiin. Eli ei symbian!
   
 4. jonnem

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/08
  Viestit:
  92
  Tykkäykset:
  0
  Eli siis haluat Nokialaisen puhelimen missä ei ole Symbiania?
  Joo ei taida onnistua :p
   
 5. MikkoT

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/04
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  2
  No onhan noita S40-luureja aika iso kasa olemassa...
   
 6. jonnem

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/08
  Viestit:
  92
  Tykkäykset:
  0
  urgh my bad, unohdin että S40 ei ollutkaan Symbianin päälle rakennettu
   
 7. samumanu Vieras

  0   0   0

  Nokialainen, ei symbian ja toi ominaisuus. Esim hinnalla ei mitään väliä paitsi vertu ei toki saa olla. 2600 ja 2310 käsittääkseni ainakin toi ominaisuus löytyy. Ite asiassa tarkastin 2310 ja siinä on, mut nyt haetaan ehdottomasti uusmyynnissä olevaa.
   
 8. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Ja kiitämme Luojaa siitä joka päivä... Vaikkei ohjelma-tarjonta ehkä olekkaan samalla tasolla S60 kanssa, korvaa muuten parempi käytettävyys senkin.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis aloittaja ei halua jostain syystä käyttää soittajaryhmiä asian tekemiseen, vaan haluaa sen tehdä jotenkin muuten ?


  En tiedä miten se näkyy, Jos Series 40 alusta olisi Symbianin päällä, niin karsittu UI on senkin päälle tehtävissä.
  Nokia OS:n etu ehkä näkyy pienempinä rautavaatimuksina ja että on ollut valmistajan itse kontroloitavissa (Symbianin osalta homma muuttuu).
   
 10. samumanu Vieras

  0   0   0

  Eräs sukuun kuuluva henkilö tarvitsisi tämmösen puhelimen ja kännyn käyttö on hyvin hyvin vajaavaista joten mahdollisimman helppoa ratkaisua etsin, semmoiseen olen törmänny esim 2310 mallin kanssa ja on helppo mut tota ei saa uutena ja näyttö hiukan turhan pieni.
   
 11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis halutaan että jostain tietystä/tietyistä numeroista tulevat puhelut eivät hälytä äänellisesti?, joka siis onnistuu laitteissa joissa voi käyttäjäkohtaisesti tai käyttäjäryhmäkohtaisesti valita soittoääksi äänettömän.

  Jos haluaakin että vain tietyistä numeroista tulevat hälyttää niin siihen käyt esim se- että muille äänetön ääni, tai valitsee että vain tietyt halutut ryhmät hälyttää.

  Onko toiveena jotain ajastuksia, tai pitääkö esim profiilin vaihdon yhteydessä toiminta muuttua ?

  Jos liianvaikeaa niin voisi sitten olla parempi että joku laitteen laittaisi hänelle iskuun, jos läheisistä ei löydy, niin kääntyä jonkin paikkakunnan palvelevaan alan liikkeen puoleen, jos sellainen löytyy.

  Ja miettiä vähän tarkemmin mitä halutaan, eli myös se luurin käyttö kokonaisuutena. ja sopia että ohikulkiessa voi käydä painkanpäällä muutattamassa asetuksia jos tarpeet muuttuu esim. älävastaa listaan poistot/lisäykset.

  Maksaa tietenkin vähän lisää.

  Jos ei mikään ideologia kysymys niin ei se tuollaisessa tapauksessa vaikeuta vaikka olisi Symbian alla, monesti päinvastoin.
   
 12. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ihan sillä lailla että ne puhelut/txt:t ei tavallaan tule ollenkaan. Siis silloin kun esim soittaa ei puhelin näytä yhtään mitään, tiedot sit menee seulottuihin kyl jotenki. Eli ei soittajaryhmillä yms toteutettuna vaan juuri niin kuin esim 2310.

  Voi olla et ei löydy sit enää semosta..
   

Jaa tämä viestiketju