Series 40 PC suite, jolla myös kuvat saa PC:lle

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja PPS, 7/3/03.

 1. PPS

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  203
  Tykkäykset:
  0
  Tässä on linkki, jonka takana olevalla PC suitella ainakin sivun mukaan saa kuvat siirrettyä PC:lle.
  7250 PC Suite

   
 2. Hakki

  Hakki Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  23   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3050
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  S8
  Hyvin toimii, saa kuvat koneelle ja äänet puhelimeen.
   
 3. Sami

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  938
  Tykkäykset:
  1
  Tämä Phone browser ei jostain syystä näytä kaikkia puhelimessani olevia taustakuvia. Esimerkiksi Softwaremarketista lataamani Galactic-taustakuva ei näy tietokoneelle.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ei jos määritelty (c) tuotteeksi.
   
 5. SpaceRat

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/7/02
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  6610 ja Pc-suite 5.1

  Onkos jollain muilla ollut ongelmia itseotettujen kuvien lähettämisessä koneelle. En ole itse keksinyt mitään loogista toimintatapaa, kun aina välillä ottamani ja lataamani kuvat ilmestyy sinne "my gallery"(koneella)
  -kansioon ja välillä ei? Niin ja infrapulla tässä leikitään...
   
 6. Nynny Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/02
  Viestit:
  492
  Tykkäykset:
  10
  Re: 6610 ja Pc-suite 5.1

  Mulla on ihan sama vika. Jostain kumman syystä My Gallery-kansiossa on sellaisia kuvia, jotka Phone Browser puhelimestani kopioi viime viikonloppuna. Tällä viikolla otetut otokset ovat ja pysyvät vain puhelimen muistissa.

  Jos yritän painaa Phone Browserin Päivitä-nappia, tietokone ja puhelin alkavat keskustella ja yhteydenpito päättyy poikkeuksetta ilmoitukseen joka on suunnilleen tämän näköinen "Päivityksen aloittaminen epäonnistui". Mitään tietoa ei ole mistä moinen johtuu, sillä ainakin PC Sync, Phone Editor ynnä muut softat toimivat kuin junan vessa.

  Yhteytenä DKU-5 ja käyttiksenä XP.

  Ai niin, uninstalloin ja asensin uudelleen eilen ton PC Suiten ja DKU-5:n ajurit. Uninstalloinnin ja re-installoinnin välissä siivosin rekisterin kaiken varalta. Eipä auttanut, ei. Samat vanhat kuvat on vieläkin My Galleryssä. Pitää varmaan uninstalloida ja deletoida koko Nokia-kansio ja sitten asentaa softat uudelleen. En nimittäin huomannut katsoa, jääkö Nokia-kansio koneeseen uninstalloinnin jälkeen, joskin vähän siltä se kuitenkin vaikuttaa...
   
 7. minaite

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  TÄSSÄ TODENNÄKÖINEN SYY JOS PUHELIMEN TIEDOSTOT EIVÄT NÄY PC:LLÄ PC-SUITESSA:

  Jos puhelimessa olevat kuvat eivät näy PC:n puolella Phone Browserissa, on syynä joko se että tiedostot ovat tekijänoikeussuojattuja,
  MUTTA TODENNÄKÖISEMMIN SE ETTÄ NIIDEN NIMI ON "SOPIMATON"
  tiedostoilla pitää ilmeisesti olla max. 8 mrk nimi, missä vain kirjaimia a-z, A-Z ja numeroita eli nimet eivät saa olla pidempiä eikä muita merkkejä.

  Taistelin nimittäin itse monta päivää ongelman kanssa ettei mulla näkynyt mikään puhelimessa oleva kuvatiedosto ja soittelin Nokia:n tukeen ja lopulta hokasin että mulla oli puhelimessa yksi tiedosto jossa oli nimi, jossa oli lopussa .jpg ja alkuosan kanssa nimi oli yli 8 mrk ja kun poistin tuon .jpg lopun-kokonaan, näkyivät sen jälkeen kaikki tiedostot PC:llä.
  Siis oli kiinni tuosta yhdestä tiedostosta!
  Huom! jos myös soittoäänten puolella on soittoäänten nimet "sopimattomia" voinee sekin ehkä johtaa nimien näkymättömyyteen jopa kuvien puolelle eli jos kuvien nimet tuntuvat olevan ok, tsekatkaa, miten soittoäänet on nimetty.

  ----------
  Ja tuosta My gallery -ongelmasta:
  Huom. että Phone Browserissa on kaksi kansiota, toisessa näkyy puhelimessa olevat tiedostot ja sen nimen olette valinneet PC-Suiten asennuksessa tai puhelimen ensimmäisen liittämisen yhteydessä.
  Toisen kansion, My gallery:n, Phone Browser tekeekin sitten tietokoneeseen, esim. Win2000/XP:ssä C:\Documents and Settings\[käyttäjätunnuksenne]\Nokia Phone Browser -kansioon/hakemistoon ja Phone Browserin ajatus on että sinne voitte siirtää kuvianne PC:llä puhelimesta. Nuo kansiot jäävät tietokoneeseen myöskin PC Suiten unintalloinnissa eli jos niistä haluaa eroon, pitää ne käydä poistamassa itse koneeltaan. Samaten tietysti tiedostot, jotka niissä ovat. Ja noiden My gallery:n ja puhelimen gallery-näkymän välillä siirretään tiedostoja itse.
   
 8. Nynny Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/02
  Viestit:
  492
  Tykkäykset:
  10
  Kiitos vinkeistä, mutta ei tähän auta mikään. Otin kuvaruuturintin aiheesta, ja laitoin ne tonne:
  http://www.angelfire.com/rnb/7210/images/kuva1.gif
  http://www.angelfire.com/rnb/7210/images/kuva2.gif

  Eli kansiot eivät yksinkertaisesti päivity. Missä ihmeessä se vika voi olla?
   
 9. minaite

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Eli toimiikos sulla muut ohjelmat tota lukuunottamatta?
  Saatko siirrettyä 128x128 pisteen *.jpg tai *.gif kuvaa puhelimeen
  image converterilla?
  josset, on jo asennuksessa jotain vialla.
  jos sulla oli usb-kaapeli, pitää sen ajuri asentaa ensin,
  bootata kone ja sitten vasta laittaa usb-kaapeli pc:hen
  kiinni ja sitten vasta asentaa pc-suite ja asennuksen
  loppuvaiheessa vasta kytkeä känny kaapelin toiseen
  päähän. ja pc-suite laittaa usb-kaapeliyhteydelle jonkin
  com-portin eli kannattaa tsekata että se toimii eli
  oikean alanurkan pikakuvakkeesta pitäis löytyä
  kännykuvake; klikkaa se auki ja tsekkaa toimiiko
  yhteys, jossei katso sen lisäastukset.
  tai myös winsun laiteasetuksista ohjauspaneelista/
  control panelista että com-portti, jonka kaapeli otti
  (yleensä com3 tai com4) toimii.

  ja tosiaankin, kännyssä kuvat pitää olla nimetty ilman
  loppu .jpg tai .gif eli vaan kuva1 tms ja nimissä saa
  olla vain a-z, A-z tai 0-9 merkkejä. tsekkaa sekä kuvien
  että soittoäänten kansiot.
   
 10. Nynny Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/02
  Viestit:
  492
  Tykkäykset:
  10
  Joo, sori että en ole muistanut kommentoida. Asensin ton uudelleen viikonloppuna, ja nyt se jostain syystä lähti pelaamaan ihan hienosti. Varsin näppärä systeemi, kun esim. kuvankäsittelyohjelmassa editoidut kuvat voi tallentaa siellä suoraan puhelimeen, eikä tartte enää copy-pasteta mitään. Hyvin siis toimii.

  Edelleenkään 7250 ei toimi modeemina, eikä faksina. Höh.[/b]
   
 11. Mie

  Mie Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  12   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2228
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  Google Pixel 2
  Vielä kun saisi äänet puhelimesta niin olisi kaikki hyvin... Ärsyttää kun mahdollisen softapäivityksen myötä häviävät kaikki rahalla ostetut hienot soittoäänet. Tosin eipä tässä (ainakaan vielä) ole mitään syytä päivitykseen puhelinta kuskata, mutta kuitenkin...
   
 12. alex1961

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/3/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kuvien, äänen, videon ym siirto puhelimesta PC:lle

  Moni kertoo ongelmista kuvien siirrossa PC:lle. Minulla Nokia 3650 ja ostin SanDisk readerin (hinta n. 35e) jolla USB-liitäntää käyttäen saan kaikki kuvat, videot, äänitykset, soittoäänet jne. siirrettyä PC:lle(XP). Todella ongelmatonta. Siirron voi tehdä ohjattuna ja valita minne kansioon mitäkin haluaa tallentaa. Samoin voin koneelta siirtä kuvatiedostoja, no, melkein mitä vain puhelimeen. Kaikki tapahtuu yhdellä klikkauksella, tosin edellyttää muistikortin irrottamista puhelimesta, mutta eipä tuo suuri vaiva ole. Kaikilla ei ole päätteessä infrapunaa tai bluetoothia (aika harvalla on..) Laite on pieni, sen voi heittää reppuun ja ystävien luona imuroida heiltä kuvia etc. Ainakin itse olen parhaat taustakuvat kännykään saanut omista PC:n kuvista, joita sinne on kertynyt tuhansia. Eipä tule koskaan ylimääräisiä kuluja tietojen siirrosta ja siirto onnistuu aina. Ystävien kanssa, joilla on myös San
  Disk lähettelemme soittoääniä sähköpostin liitteenä. ILMAISTA ja tulos aina onnistunut.
   
 13. Sir Hector

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  361
  Tykkäykset:
  0
  Kuinka puhelimen gallerian ja Oman gallerian välillä tiedostot siirretään käytännössä? Olen puhelimen omasta galleriasta leikannut kaikkia siellä tarpeettomat kuvat ja liittänyt ne Omaan galleriaan. Silti puhelimesta katsoessani kuvat ovat vielä puhelimenkin galleriassa. Täytyykö minun erikseen poistaa ne puhelimestakin? Jos poistan ne puhelimesta, niin säilyväthän kuvat Omassa kansiossa?

  Niin ja olen kyllä päivittänyt gallerioita niistä päivitä-nappuloista. Mitään vain ei tunnu tapahtuvan...
   
 14. mobiilisti Vieras

  0   0   0

  Copy/paste on ainoa keino siirrellä niitä puhelimesta PC:en ja päinvastoin. Ja poisto puhelimesta klikkaamalla Phone Browserissa kuvaa oikealla ja valitsemalla "poista". Tai sitten ne voi poistaa puhelimen omalla komennolla suoraanpuhelimen valikossa.

  Päivitysnappi Phone Browserissa on vain sitä varten, että sillä voit varmistua, että tehdyt toimenpiteet tapahtuvat. Se ei ole mikään synkronointinappi.
   
 15. Sir Hector

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  361
  Tykkäykset:
  0
  Kopioin kaikki kuvat puhelimen galleriasta Omaan galleriaan ja poistin sen jälkeen kaikki puhelimen gallerian kuvat. Silti kuvat säilyivät puhelimessani. Päivitä-nappulastakin painoin, mutta kone tuntuu jatkavan päivittämistä vaikka kuinka kauan, eikä silti mitään tunnu tapahtuvan. Nytkin päivityspalkki rullasi edestakaisin jo 20 minuuttia, eikä loppua tuntunut tulevan ollenkaan. Painoin Peruuta-nappulaa, ja tietenkään mitään kuvia ei ollut puhelimesta poistunut. Mistä tämä voi johtua? Kuuluuko puhelimen päivittääkin tietoja noin kauan?

  No, poistan kuvat puhelimesta sitten ihan manuaalisesti. Kuvat-kansion ensimmäistä kuvaa (Lights) ei voi ilmeisesti poistaa ollenkaan, sillä sen valinnoissa ei edes ole Poista-vaihtoehtoa. Miksi näin?

  Sitten vielä sellainen kysymys, että kun Phone Browserin puhelimen galleriassa jotkut omien kuvieni kuvakkeet ovat niitä valkoisia papereita, joissa on Windows-lippu keskellä. Ovatko nämä niitä suojattuja tiedostoja?

  E: Ovatko kaikki 6610:n omat soittoäänet galleriassa suojattuja tiedostoja? En saa niitä millään näkyviin Phone Browserin puhelimen äänigalleriassa, vaikka olen kaikkien nimet muuttanut max. 8-kirjaimisiksi. Ovatko ne siis suojattuja?

  Myös jotkut itselataamani äänitiedostot ovat noita Windows-papereita. Mistä tämä johtuu? Ilmeisesti niitä voi kuitenkin siirrellä tavalliseen tapaan?

  E 2: Kokeilin noita Windows-kuvakkeellisia kuvia puhelimeen, ja avatessa ne näkyvät ihan normaalisti. Taustakuvana ne eivät toimi, sillä ne eivät mene taustakuviksi. Taustana on vain tyhjä valkoinen ruutu. Mistä tämä voi johtua?
   
 16. Datool

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/6/03
  Viestit:
  100
  Tykkäykset:
  0
  http://www.kolumbus.fi/j.halttunen/kuva.jpg

  Miten saan kuvat näkymään tuolla omassa galleriassa?
  Katoin ylempää, että mikään kuvista EI saa olla yli 8mrk, mutta yli puolet puhelimen OMISTA kuvista on yli 8mrk? pitää poistaa kaikki ja nimetä uudelleen vai? en oikein tajua miten voi olla tämmösiä bugeja ks. softassa. Yhteys pelaa puhelimen ja kaapelimen välillä ok, mutta kuvista mulla ei ole hajuakaan saati sitten soittoäänist.

  Puhelin siis 7250i ja datakaapeli. :I
   
 17. Conda Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/02
  Viestit:
  5327
  Tykkäykset:
  0
  Mikä hitto siinä on, että muuten kyllä toimii, mutta phone browser ei tunnu toimivan. Tulee aina "datalayer.exe has generated errors". Ei auta vaikka asentaa koko pc-suiten uudestaan. Mikä tuo datalayer on? Mitä pitää tehdä? En saa siis siirrettyä valokuvia koneelle!
   
 18. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  Datool, oma galleria on sun koneella. Yhdistä puhelin ja pitäis ilmestyä Phone Browseriin Nokia 7250i. Sieltä löydät sitten kuvat.

  Conda, datalayer on osa PC Suitea eli jokin ongelma on PC Suiten kanssa. Mahdollista on myös että ongelmana on sun rajoitetut oikeudet.
   
 19. Datool

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/6/03
  Viestit:
  100
  Tykkäykset:
  0
  Tjuu, kaikki softat toimii pc suitest, löytää puhelimen jne mutta ei tule kyllä 7250:ä toho phone browserii :/

  http://www.kolumbus.fi/j.halttunen/kuva.jpg

  puhelin on kytketty ja connection manager tunnistaa sen mutta miksi ei näy phone browserissa?
   
 20. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  Jollakin oli muuten täällä samanlainen vika ja se otti yhteyttä Club Nokian helpdeskiin josta sai sitten paluumailina uutta PC Suitea jolla lähti toimimaan. Kokeileppa piruuttas heittää sinne Nokian suuntaan viestiä.

  Löytypä muuten se ketjukin:

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=16747
   

Jaa tämä viestiketju