Sendo X

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja smuu, 26/1/05.

 1. smuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tuollaista puhelinta olen suunnitellut ostavani saksan maalta. Onko kenelläkään kyseistä puhelinta käytössä? Olisin halunnut vähän lisätietoja ja käyttökokemuksia puhelimesta. Ulkoisesti puhelin on todella siisti ja houkuttelee myös ominaisuuksien puolesta. Nokia 6600 on aikalailla vastaava puhelin mutta periaatteen vuoksi en nokialaisia suosi.
   
 2. jpjk

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/10/04
  Viestit:
  445
  Tykkäykset:
  2
  Ite just mietin puhelimen vaihtoa ja toi Sendo X oli jo syksyllä kiikarissa. Hinta oli vaan silloin turhan korkea. Nykyäänhän ton saa jo 300e sis pkt kotiin tuotuna. Jos ketä muuta kiinnostaa, niin olisin ehkä jos ensi viikolla tilaamassa www.expansys.de kyseistä luuria.

  Mitä huonoa tossa on teidän mielestä? Ainakin MIDP 2.0 puuttuu. V1.0:sta on heikommat suojaukset ja ei vissiin tue pelejä niin hyvin. Kamerakin on VGA kamera, eikä mpx. Toisaalta kamera on se viimeinen valintakriteeri puhelimen suhteen =) En sitten siitä koosta tiedä, että onko turhan iso. Kyllästyin 7650:iin kun se oli niin iso. Toisaalta nykyään ei ole enää tarvetta niin pienelle puhelimelle. Ja jos tarvitsee, niin mulla on aina olemassa vanha kunnon Siemens M50 =)

  Kertokaas nyt mielipiteenne, eritoten negatiiviset puolet kyseisestä puhelimesta.
   

Jaa tämä viestiketju