"Sellaista toimintoa en tiennyt luurissani olevan"

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja quagmire, 16/8/06.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. quagmire

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/8/06
  Viestit:
  403
  Tykkäykset:
  0
  Miehet eivät tunnetusti lue käyttöohjeita, ja jos lukevat, tapahtuu se yleensä paskalla istuessa ja sen jälkeen, kun uutta puhelinta on jo ruuvailtu pari tuntia kuntoon. Näin on itselläni käynyt ehkä neljän edellisen nokialaisen kanssa.

  Onko teille tullut tämän käyttöohjeiden skippauksen tai huolimattoman lukemisen takia sellaisia tapauksia, että olette nähneet esim frendinne tekevän samanlaisella puhelimella jonkun jutun, jota sitten olette hämmästelleet. Tämän jälkeen frendi katsoo teitä kuin idioottia ja sanoo, että "tämä ominaisuus on ollut nokialaisissa vuodesta 1980" tjsp. Itse huomasin N80:n ostettuani ja räplättyäni, että puhelin menee äänettömään modiin, kun pitää #-nappia parisen sekuntia pohjassa. Tämän varmasti kaikki muut maailman ihmiset tiesivät, vai? Jollekin Nokia 9300i:n omistajalle näytin kerran, että puhelimen profiileja saa vaihdettua painamalla virtanappia kerran ja sitten valitsemalla profiilin. Oli ihmeissään. Onko teillä tullut eteen vastaavia tapauksia?

  Oliko N70:ssä copy-paste-toiminto? N80:ssa näyttäisi olevan, mutta saattoi olla, että N70:ssä myös oli, mutta en vaan huomannut sitä.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju