Mobiili.fi Seitsemän erikoista Galaxy S7 -unboxausta – Avaajina muun muassa lapsi ja laama

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tyson pääsi kurkkaamaan Galaxy S7:ää ennakkoon


  Unboxing-videot, joissa laitteita ja muita tuotteita puretaan paketista kameran edessä, ovat tänä päivänä hyvin suosittuja. Samsungin lähestymistapa näihin videoihin on kuitenkin erikoinen. Galaxy S7:n paljastuksen lähestyessä yhtiö on antanut seitsemälle henkilölle mahdollisuuden avata laite paketista ja esittää omilla kuvataidoillaan, miltä uutuuspuhelin näyttää.

  Seven Days of Unboxing on Samsungin lähtölaskenta Galaxy S7 -uutuuksiin. Sivustolle julkaistaan tällä viikolla joka päivä yksi video, jossa joku – tai jokin – avaa laitteen paketista. 30 sekunnin tarkasteluajan jälkeen paketin avannut taiteilee näkemänsä visuaaliseen muotoon.

  Tähän meneessä videoissa on nähty lapsi, jäänveistäjä ja laama. Nuori poika piirsi tussiteoksen puhelimesta ja jäänveistäjä muovasi puhelinta pitelevän käden mukaan omaan taideteokseensa. Erikoisin tapaus on kuitenkin ehdottomasti Kuzco-laama, joka maalasi suullaan taideteoksen puhelimen esittelyn jälkeen.


  Luonnollisesti kampanjassa ei päästä kovinkaan tarkasti näkemään, miltä Galaxy S7 tai sen partneriksi odotetty Galaxy S7 edge todella näyttävät, sillä kaikki teokset ovat jossain suhteessa abstrakteja. Erityisesti laaman piirros ei ymmärrettävästi sisällä minkäänlaista informaatiota.

  Onneksi Galaxy S7:n ulkonäkö vaikuttaa jo paljastuneet erilaisten myyntikuvien ja värikokoelmien kautta. Samoin odotukset muista ominaisuuksista – kuten kovista tehoista, vedenpitävyydestä, muistikorttipaikasta ja jopa hinnoista – elävät vahvoina. Lopullisesti uusimmat Galaxyt esitellään tulevana sunnuntaina Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa.

  [​IMG]
  Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju