Mobiili.fi Seikkailunkestävä Galaxy S7 tulossa? Nämä seikat sanovat ”Kyllä”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungilla on ollut tapana julkaista jämeriä Active-versioita lippulaivapuhelimistaan. Galaxy S7:n Active-variantti on nyt noussut esiin useissa lähteissä ja vaikuttaa alati todennäköisemmältä.

  Huomiomme kiinnittyi Galaxy S7 Activeen noin viikko sitten, kun Evan Blass raportoi AT&T-operaattorin testaamasta puhelimesta. Mallinumeron perusteella vaikutti nimittäin hyvin todennäköiseltä, että kyseessä oli nimenomaan S7 Active.


  AT&T is testing a handset, Samsung SM-G891A. GS6 Active is G890A. Updated SKU, GS7 Active, or other? [pic: Zauba] pic.twitter.com/WgE3uWVVWG

  — Evan Blass (@evleaks) 23. maaliskuuta 2016

  Nyt huhut ovat saaneet lisäpontta, kun Samsungin oma Level-sovellus vaikuttaa varmistaneen Galaxy S7 Activen olevan tulossa. Kyseinen mallinimi on nimittäin ilmaantunut sovelluksen tukemien laitteiden listaan tuoreen päivityksen jäljiltä, kertoo SamMobile.

  Galaxy S7 -mallit ovat jo valmiiksi vedenpitäviä, eli ne ovat napanneet osan Active-mallien viehätyksestä itselleen. Todennäköisesti Galaxy S7 Active tulee kuitenkin erottumaan jykevämmillä iskunkestävillä kuorilla, joiden ansiosta se sopii perinteisiä lippulaivoja paremmin ankariinkin käyttötilanteisiin. Samalla akkukapasiteetti saattaa kasvaa. Tarkempia tietoja designista ja ominaisuuksista täytyy kuitenkin odottaa puhelimen viralliseen julkistukseen.

  [​IMG]
  Samsungin Active-puhelimet tunnetaan jykevästä ulkoasusta. Kuvassa Galaxy S6 Active.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju