SE W660i + Elisa 384 Ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Bravo, 29/4/08.

 1. Bravo

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/06
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Kertookapa mistä kiikastaa, kun SonyE W660i luurini ei suostu menemään nettiin tai wappiin kirveelläkään, vaikka asetukset on tilattu tekstarille, lähetetty Elisan sivuilta netistä ja vieläpä haettu SE:n sivuilta Elisan liittymien asetuksilla? Puhelin vain valittaa että "Yhteysongelma, ota yhteys operaattoriisi" tms. Kävin näyttämässä laitetta Elisan myymälässä, ja about 45min väännön jälkeen selvisi, että jokin "palvelu" on liittymään kytkemättä -- kuulemma parin tunnin kuluttua piti buutata puhelin ja kokeilla uudestaa. No eipä toiminut. Eli helppiä pro-porukalta :D Nettiliittymänä on Elisan hitain mobiililaajakaista.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Jos löydät oikeet asetukset esim operaattorin sivuilta tarkasta manuaalisesti onko ne ok. Jos näin on ni kyl epäilen et se vika voi olla edelleen siellä operaattorilla. Pystytkö testaa korttia toisella puhelimella? Se kertoisi aika paljon..
   
 3. Bravo

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/06
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Juu, eli Elisan sivuilta löytyy IP-osoite, käyttäjänimi ja salasana, jotka olen käsin syöttänyt ja jotka Elisan kaveri ilmeisesti myymälässäkin syötti itse käsin. Eli ovat 100-varmasti oikein.

  Huomasin muuten, että sim-kortti on "vanhan" mallinen eli siinä lukee Radiolinja ja se on harmaan sävyinen -- voiko tämä vaikuttaa asiaan?

  Yritän saada aikaiseksi testattua toisella puhelimella, kunhan saan kunnon nettiluurin käteeni tutulta.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Oleellinen asia on yhteysosoite (APN), jos internetyhteyttä yrität, se on internet , muut oletus, jos wap yhteyttä niin tarvitaan vähän enemmän asetuksia.

  Varmista että GPRS on käytössä, Osa SE luureista sen kertoo, sillä singnaali palkilla.

  Vanha SIM voi vaikuttaa asiaan, mutta yleensä laitteella ei tahdo päästä verkkoon lainkaan, eli kun muuten pelaa niin pitäisi SIM:in riittää GPRS yhteyteenkin.

  Myyjän luona kannattaa käydä uudestaan ja käydä vaikka yhdessä asetukset niin läpi että haluamasi asiat toimii. Jos haluat sähköposti, niin ota email asetuksesi mukaan.
   

Jaa tämä viestiketju