Mobiili.fi Se värikkäämpi iPhone: iPhone 5se tulossa huhun mukaan pinkkinä, harmaana ja hopeisena

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPod touchin värivalikoimaan kuuluvat sininen, harmaa, kulta, pinkki ja hopea.


  Applen huhuttu uusi neljätuumainen iPhone-malli, nimeltään mahdollisesti iPhone 5se, saattaa ottaa paikan iPhone-malliston värikkäimpänä mallina. Japanilainen Mac Otakara -sivusto uutisoi juoruista, joiden mukaan uuden pienen iPhonen värivaihtoehtoina olisivat ainakin hopea, harmaa ja pinkki.

  [​IMG]
  iPod touchin kirkas pinkki eroaa selkeästi iPhone 6s:n ruusukullasta.


  iPhone 6s:n kohdalla huhuttiin etukäteen, että yksi sen värivaihtoehdoista olisi vaaleanpunainen, mutta lopulta sen neljänneksi värivaihtoehdoksi hopean, kullan ja avaruusharmaan rinnalle tuli punertava ruusukulta. Tulevan pienen iPhonen sävyn kerrotaan kuitenkin olevan selkeästi pinkki, samaan tapaan kuin esimerkiksi kuudennen sukupolven iPod touchissa ja seitsemännen sukupolven iPod nanossa.

  Mac Otakaran raportista kertova MacRumors toteaa, että hopea, harmaa ja pinkki olisivat erikoinen väripaletti iPhonelle. Mieleen nousevatkin nykyiset iPodit, jotka ovat tarjolla hopeisena, kultaisena, avaruusharmaana, sinisenä ja pinkkinä.

  Uuden neljätuumaisellä näytöllä varustetun iPhonen on huhuttu ilmestyvän kevään aikana. Mahdollisesti maaliskuun puolivälissä esiteltävä malli ottaisi iPhone 5s:n paikan iPhone-malliston edullisimpana mallina. iPhone 5s:ään verrattuna uusi malli sisältäisi ainakin uudemman A8- tai A9-suorittimen sekä mahdollisesti pyöreämmän muotoilun, joka olisi lähempänä iPhone 6 -malleja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju