Se siitä Mobiilisähköpostista Communicatorilla...

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Mie, 14/3/03.

 1. Mie

  Mie Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2222
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Lenovo Moto Z2 Play
  Kivoja uutisia Radiolinjan Mobiilisähköpostin etusivulta:

  "On havaittu, että Mobiilisähköpostia oli mahdollista käyttää ns. roskapostin lähettämiseen. Olemme tiukentaneet lähettävän palvelimen sääntöä siten, ettei sitä enää voi käyttää sähköpostin lähettämiseen julkisesta Internetistä POP/IMAP-sähköpostiohjelmilla. Tällä toimenpiteellä on estetty roskapostin lähetysmahdollisuus.

  Mobiilisähköpostia voi edelleen käyttää normaalisti tietokoneella www-sivuilta, tekstiviesteillä sekä WAP-valikon kautta. Palvelun käyttö POP/IMAP -sähköpostiohjelmalla on mahdollista GPRS-yhteyden ja Radiolinjan oman soittosarjan kautta.

  Asiakkaille ei ole aiheutunut mitään kustannuksia lähetetyistä roskaposteista. Lisätietoja tarvittaessa asiakaspalvelustamme numerosta 050 95050 (24h). Numero on maksuton Radiolinjan liittymistä soitettaessa Suomesta, muuten normaali puhelumaksu Radiolinjan verkkoon."

  Ei siis enää lähetellä sähköpostia Communicaattorilla joten on aika siirtyä johonkin muuhun sähköpostipalveluun... Ärsyttävää kun tuo tekstiviestitieto mailista on ollut aivan loistava keksintö. Hermothan tässä menee... Olisivat nyt antaneet lähettää viestejä Radiolinjan oman soittosarjan kautta datapuhelullakin.
   
 2. Mie

  Mie Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2222
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Lenovo Moto Z2 Play
  Ohops... nyt sotkeuduin omaan nokkeluuteeni... vaihdoin Commuun tuon Radiolinjan soittosarjan datapuhelulle ja johan alkoi toimia... luojan kiitos...
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ja voithan sinä käyttää internet yhteytesi SMTP palvelinta riippumatta siitä mitä tulevaa käytät.
   
 4. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Ja nimenomaan tämä on se yleisesti suositeltavin tapa, vaikka se ei ihmisille tunnu menevän jakeluun millään. Itse olen pitänyt alusta saakka oletuksena, että SMTP-palvelimet on suljettu ulkopuolisten verkkojen käyttäjiltä.

  t. tero
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tilanne on kieltämättä hivenen vaikea ihmisten tajuta, kun ei ole kolutusta, ei lueta oppaita, ja operaattorit tietenkin puhuvat vain omista asetuksista.
  Myyjät harvoin osaavat asioita, tai osaavat väärin ja väittävät lähelle totuutta mutta joka on juuri oleellisesti virheellistä. Sitten vielä sekoitetaan matkapuhelin operaattorit ja internet palveluntarjoajat, ja osittan nämä menevätkin päällekkäin GPRSn tapauksessa. Ja sitten mm. GPRSn osalta on toimijoita joilla on internet jutut vähän hakusessa.

  lyhyt _yleistys_
  Internetin palveluita käyttäessä:
  Tuleva sähköposti asetukset tehdään sen mukaan mitkä on _sähköpostin_ tarjoajan asetukset, ei pidä välittää mistää muusta, firma käytössä usein sähköpostin luku estetty firman ulkopuolelta.
  Lähtevä sähköposti asetukset tehdään käytettävän internet yhteden mukaan eli siis SMTP palvelin, omalla sähköpostiosoitteella ei ole merkitystä.
  IRC ja NEWS asetukset tehdään käytettävän internet yhteyden mukaan.

  Puhelin / matkapuhelin operaattori ei ole sama-asia kuin internetyhteys. GPRS yhteys on internetyhteys (ja nämä asetukset saa useimmiten matkapuhelinoperaattorilta)
  GSMdata internet yhteyksillä ei ole mitään tekemistä matkapuhelinoperaattorin kanssa, jollei erityisesti käytä juuri ko operaattorin tarjoamaa internet yhteyttä.

  Osaa naihin on tietenkin poikkeuksia, mutta tällöin voidaan olettaa että on myös tietotaitoa.

  Yleinen poikkeus, jos on käytössä SMTP palvelin joka tukee kirjautumista, tällöin voidaan käyttää sitä riippumatta internet yhteydestä (edellytää email ohjelmalta tuen) Toimiva ratkaisu esim kanettavassa mitä käytetään useissa eri verkoissa ja mobiilisti eri yhteyksillä.

  Samoja ratkaisuja löytyy myös esim news ja irc:i hommiin
   

Jaa tämä viestiketju