SE MPS-100 -kaiuttimet

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Laza, 28/5/09.

 1. Laza

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  2
  Hei,

  Onko joku testaillut MPS-100 kaiuttimia?

  ( http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=28451&pic=4 )

  Niissä näyttäisi olevan 3.5mm plugi ja mainostetaan että niitä voi käyttää muunkin laitteen paitsi SE luurin kanssa. Kuitenkin tuossa hämää maininta "virta otetaan puhelimesta", eli miten käy erillislaitteen kanssa?
   
 2. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Kaiuttimet saa virtansa siitä laitteesta mihin ne kytketään, eli tehoa niissä on sen verran vähän ettei tarvita erillistä virtalähdettä (vähän niinkun kuulokkeet).
  Tollaset kuitenkin vetää sen verran sitä virtaa, että musiikinkuuntelua ei kovin montaa tuntia pysty harrastamaan... ellei oo laturia mukana.
   
 3. Laza

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  2
  Jaaha, vastaus löytyikin amazonin tuotearvioista:

  "The second minor irritation is that whilst the speakers have a aux socket enabling you to use other mp3s etc, you MUST have your phone plugged in and powered up for the speakers to work. It would have been useful to have been supplied with a line-out lead too. An important thing to note is that the speakers will only run off sony ericsson phones; if you change to a different make or SE move towards mini usb, it will limit the useful life of the speakers. "
   
 4. mikkox9x

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/7/04
  Viestit:
  267
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S3
  Tehoahan kaiuttimissa tai kuulokkeissa ei ole yhtään ja suurimmalta osin tehonkestot on myyjien mainostemppu. Kaiuttimet käyttää siis kännykän vahvistinta, ei varmaan järin suurta ääntä saada aikaan. Mikähän lie impedanssi noissa, pienempi varmaan kuin kuin kuulokkeissa ja herkkyyttä sen verran että kuultavaa ääntä saadaan enemmän kuin niistä kuulokkeista. Mitähän muuten tykkää nämä laitteet jos impedanssi on huomattavasti matalampi kuin niissä kuulokkeissa.
   
 5. Laza

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  2
  Noissa on kyllä joku sisäinen vahvistin, ei känny jaksaisi noita ajaa millään. Mitään ihme tehoja ei tietenkään tarvita, mutta esim. omat MPS-60 kajarit soi ihan nätisti äänen säröilemättä maksimivolyymillakin.

  Eipä noi muuten tarvisikaan (jos ihan passiiviset kaiuttimet olisi kyseessä) mitään erillistä virtasyöttöä, pelkkä 3.5mm plugi riittäisi.
   

Jaa tämä viestiketju