1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

SE laturi / latauksen pätkiminen

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Teuski, 24/8/06.

  1. Teuski

    Liittynyt:
    22/2/04
    Viestit:
    81
    Tykkäykset:
    0
    Latureita on ainakin kaksi, puhelimia T630, K500i ja K700i. Akkujakin on kolme. Kaikilla näillä lataus rämpyttää. Ei tarvitse kuin lähellä käydä niin johan alkaa prätkymään. K500i on jo rikki, epäilen tätä syylliseksi, päästää virrat karkuun. K700i alkaa näyttämään kummallisia oireita, akku loppuu kesken tulevan soiton, puhelin kaatuu, akku onkin yhtäkkiä loppu. Kohta siinä taas onkin virtaa.

    Onko muilla ollut tällaisia ongelmia? Mikä auttais? Ei taida enää seuraava luuri olla SE...
     
  2. TonyM

    Liittynyt:
    11/12/03
    Viestit:
    249
    Tykkäykset:
    7
    T68:ssa ongelmia aiheuttaa lika niissä kontakti pinnoissa (puhelimessa). Vai minkälaista hommaa teet? Pääseekö esim. metallipölyä puhelimen sisään?
     
  3. Arde Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/7/02
    Viestit:
    1996
    Tykkäykset:
    4
    En ole KOSKAAN kuulut vastaavista ongelmista enkä usko merkin vaihdon muuttavan asiaa mihinkään, oletko kokeillut ladata puhelinta toisessa pitorasiassa tai vaikka kaverilla?
     
  4. nixe1

    Liittynyt:
    21/1/05
    Viestit:
    71
    Tykkäykset:
    0
    Mulla lataus alko pätkiä k500i kun heitin sen seinään.
     
  5. Arde Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    24/7/02
    Viestit:
    1996
    Tykkäykset:
    4
    Tarkoitat siis että sulla alkoi pätkiä ;)
     
  6. nixe1

    Liittynyt:
    21/1/05
    Viestit:
    71
    Tykkäykset:
    0
    Mulla = minulla.
     
  7. psymbiote Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/2/04
    Viestit:
    2139
    Tykkäykset:
    17
    Nimenomaan ;D
     
  8. Mie

    Mie Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    2183
    Tykkäykset:
    35
    Puhelinmalli:
    Moto Z Play
    Omituista jos ole käyttänyt Eriscsson/SonyEricsson-tuotteita etkä ole tuosta ongelmasta kuullut.

    Kyllä kyseessä on ihan täysin Ericssonin ja SonyEricssonin nykyistä edeltävässä laturiliitännässä ollut rakenteellinen ongelma. Käytössä liitin vaan yksinkertaisesti löystyy sellaiseksi ettei laturi pysy enää kunnolla siinä kiinni. Itselläni on tämän takia vaihdettu puhelimen pohjasta niitä liittimiä takuuseen ainakin T28, T68, T610, K500 ja P900- luureista. Ylläoleva ongelma tosin johtunee laturista kun ei toimi missään noista puhelimista joten ei muuta kuin 5€:n sijoitus uuteen tarvikelaturiin ja ongelma lienee ohitettu.

    Uudemmissa SonyEricssoneissahan on erilainen latausliitin (alkaen K750i) joten niissä näitä ongelmia ei ole.
     
  9. Seawolf

    Seawolf

    Liittynyt:
    9/6/04
    Viestit:
    351
    Tykkäykset:
    1
    Puhelinmalli:
    Acro S + Dna, Tipo + Sonera, SE Z800i + Dicame
    Kannattaa puhdistaa liitin puhelimenpohjasta.
    Esim. pumpulipuikolla saa puhtaaksi helposti.
    Ainakin itse joudun parin kuukauden välein niitä puhdistamaan.
    Eli ei vika, vaan ominaisuus.
     
  10. veppis

    veppis Supermoderaattori

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9357
    Tykkäykset:
    194
    Tuskin sentään omituista. Enpä minäkään ole tähän sinun hehkuttamaasi ;) tyyppivikaan törmännyt vaikka Ericssonin puhelimia mainitulla laturiliittimellä käyttänyt. Tietysti jos sitä liitintä tunkee kiinni ja riuhtoo irti oikein liioitellun miehekkäästi suurella voimalla niin silloin voi rakenteesta johtuvaa löystymistä esiintyä. :) Normaalikäytössä ei ongelmia.
     

Jaa tämä viestiketju