SE K750i - onko PuTTY saatavissa?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja oh2glg, 15/6/07.

 1. oh2glg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Huomenta.

  Taas pitkän tauon jälkeen eksyin tännekin.

  Tuli hankittua uusi puhelin vanhan T310-mallin tilalle, nyt kiinnostaakin, että onkohan tuohon saatavissa jotain SSH-yhteysohjelmaa, esim. PuTTY tai vastaava?

  Tarkoituksena olisi toki etäkäyttö duunin palvelimella.. Niin ja toki vaikka Irssin satunnainen käyttö jos se vaan on mahdollista.

  Voi olla, että kysymys on esitetty jo monen monta kertaa aiemmin, mutta koetin toki etsiä ensin.. Ei tuloksia.
   
 2. wandaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  öööh, en usko että putty on javalla ohjelmoitu, jos on niin kyllä... mutta olen MELKO varma että puttyn KALTAISIA ohjelmia löytyisi javallekkin, jotka siis toimisivat kännykässä... tai jotai sinne päi, oon ehkä TÄYSIN väärillä jäljillä, mutta ens kerralla tiedän senkin verran enemmän =)
   
 3. Blur

  Blur Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  9/9/02
  Viestit:
  1866
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  -
 4. oh2glg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Kiitos vastauksesta, tosin tuo löytyikin jo hetkeä aiemmin ennen vastaustasi. Tuo tuntuisi olevan kyllä tarkoitukseen sopiva ratkaisu.

  Hieman tosin joutui säätämään asetuksia ja yksi tärkein niistä olikin "Terminal Type" = Ansi, jolloin merkkien välitkin asettuivat kohdilleen. Tätä ennen esimerkiksi välimerkit olivat tooodella pitkiä.

  Toinen pienehkö pettymys tämän mallin osalta oli se, että se ei tunnu osaavan MP3-streamin toistoa. Onkohan tähän jotain ratkaisua?

  (Ja jos joku nyt ihmettelee, että mihin tarvitaan sellaista kun on vain GPRS-datanopeuksista kyse, niin kyllä sellaisiakin streameja on joita voi kuunnella GPRS-datan läpi..)
   

Jaa tämä viestiketju