SE K700i vs. Motorola MPx200

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja falkoni, 2/7/04.

 1. falkoni

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/04
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Jos molemmat voi saada noin suunnilleen samaan hintaan, niin kumpi kannattaa ottaa? Perusteluita puoleen tai toiseen? Molemmista löytyy suunnilleen ne ominaisuudet mitä kaipaan.

  Vai kannattaako odottaa MPx220 tai SE z1010 julkaisua joskus hamassa tulevaisuudessa?
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Jos molemmat vaihtoehdot täyttävät vaatimukset, niin eiköhän se valinta ole sitten makuasia, voi vaikka valita kumpi miellyttää silmää enemmän. Uskoisin kyllä, että SE säilyttää arvonsa paremmin, siis jatkokauppoja ajatellen.
  Tuo tulevien mallien odottelu onkin sitten sellainen ikuisuuskysymys, kun on niin, että aina "horisontissa" näkyy jotain mukavaa.
   
 3. cemo

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/5/04
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Itse varmaan ottaisin ennemmin SE K700i, ohuempi, kamera, uskoisin olevan pidempi akkuaika, MPx200 on virtasyöppö, ja ominaisuuksia ei minun mielestäni ole kovin reilusti..ja BT puuttuu..se on suurin syy!

  Ja mitä tulee esim SE Z1010 odottamiseen, mun mittakaavalla kun se tulee myyntiin jossain hamassa tulevaisuudessa suomessa niin sen hinta on pakostikin melko korkea..ja ominaisuudet tavallaan jo ohitettu tavallisilla puhelimilla, vaikka kyseessä onkin G3 luuri..no sitä en enempää ala spekuloimaan. MPx220 vaikuttaa todella upealta..JAHKA se edes julkastaan..
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos molemmissa on ne ominaisuudet mitä kaipaat, niin en oikein keksi mitähän ne voisivat olla (jotka siis kummassakin vahvoja ominaisuuksia)

  Kaikki keksimäsi vaihtoehdot ovat kovasti erinlaisia ja eivät normaalisti ole toistensa vaihtohetoja, jos ostajalla ei ole käyttötarpeita, mutta ulkonäkö riittävän hinta ovat vaatimuksena niin kanattaa ostaa ihan fiilis pohjalla.
   
 5. falkoni

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/04
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Kamera nyt on tietysti kiva lisävaruste, muttei itselläni ratkaiseva peruste puhelimen valintaan tai hylkäämiseen (varsinkin kun nuo eivät vielä korvaa oikeaa kameraa :)), mutta tuosta BT:stä tuli mieleeni... kai sillä saa korvattua tuon USB-kaapelin tietokoneyhteydessä (K700i tapauksessa siis)? Ja jos saa niin minkälaista lisäpalikkaa se kaipaa. Ainakaan SE:n sivuilta en löytänyt mitään mainintaa sellaisesta lisälaitteesta millä tuo puhelin-tietokone yhteys hoituisi langattomasti. Onnistuuko edes?
   
 6. falkoni

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/04
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Tärkeimmät kriteerit uudelle luurille ovat (suunnilleen tässä järjestyksessä): midp2.0 tuki, pieni koko (& ei ulkoista antennia), suuri näyttö, hyvä ulkonäkö, tehokkuus java-sovelluksissa.

  Vertailemistani tällä hetkellä saatavissa olevista malleista nuo näyttävät täyttävän parhaiten vaaditut kriteerit.

  Ehkä ominaisuus oli väärä sana, jos joku sekoitti sen puhelimen softan tarjoamiin palveluihin.
   
 7. blade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/02
  Viestit:
  2104
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone
  On jo julkaistu ja tulossa myyntiin syyskuussa.
  Mutta itse kysymykseen.........noista kahdesta kääntyisin ehkä tällä kertaa K700i:n puoleen.
  Perusteluina MPx200:sta puuttuu bluetooth.
  Mutta kyllä jäisin odottamaan, kun MPx220 tai Z1010 tulee myyntiin, jos ei kova kiire ole saada kapulaa!?!?
   
 8. falkoni

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/04
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Onko tuo MPx220 syyskuun myyntiintulo kuinka varma tieto (ja tarkoittaako se syyskuu myös Suomen markkinoita)?

  Entä onko Z1010:stä tietoa koska sitä voisi ehkä täälläpäin saada?

  No, kyllähän tuosta K700i:stä varmaan eroon pääsee kun Z1010:iä saa ostetua. :)

  Kun niin moni tuota BT puutetta kritisoi, niin kertokaahan mitä minä siitä hyödyn joka en autoa käytä ja ja tykkään puhua ihan luuriin muuten kulkiessa (eli bt-handsfree on tarpeeton)?
   
 9. doze

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/03
  Viestit:
  290
  Tykkäykset:
  0
  No ensinnäkin kun tuo Java 2.0 ja sen tehokkuus tuntuu olevan sulle erityisen lähellä sydäntä, niin niiden java ohjelmien/pelien/jne siirrossa helpottaa bluetooth erinomaisesti.. mitään piuhoja ei tarvitse kytkeä eikä asetuksia väännellä kunnes olet alkuasetukset tehnyt. Halutessa voi säätää niin että kun haluat siirtää puhelimeesi vaikkapa pelin, niin tietokoneella raahaat pelin asennustiedoston tiettyyn hakemistoon tai käytät windowsin "lähetä" toimintoa ja peli siirtyy puhelimeen vaikka puhelimesi olisi metrien päässä..

  Bluetoothin käyttöön tarvitset Bluetooth Donglen tietokoneeseesi ellei siinä ole jo integroituna bluetooth valmius (/piiri). Tälläinen Bluetooth Dongle maksaa n. 30€. Niitä on saatavilla ATK-alan liikkeistä. Halvemmaksi tulee kun tilaat jostain verkkokaupasta, esim AtkAgentista epoxin dongle 25€ ja 5€ on niillä kirjekuoripostiennakko.

  Hieman bluetoothin toimintaa voi selvittää (tai sekoittaa entisestään) vaikkapa tämä. Linkin takana on ohjeet kuvineen kuinka bluetoothin asennus ja käyttö tapahtuu Motorolan v-sarjan puhelimissa.

  EDIT: niin tuo Bluetooth dongle kytketään tietokoneen USB porttiin, jos sinulla ei ole tietokoneessa USB porttia niin on olemassa myös Bluetooth kortteja.
   
 10. blade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/02
  Viestit:
  2104
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone
  Tieto on Motorolalta!
  Joka tarkoittaa, että ainakaan Moton V-sarjan kohdalla myyntiintuloarviot eivät pitäneet paikkaansa lainkaan, mutta myös muualla mainitaan syyskuu myyntiintuloksi..........tiedä sitten!?!?
  Tarkoittanee myös Suomen markkinoita.
   

Jaa tämä viestiketju