Saunalahti Puhu Hyvää kuukausimaksu?!?!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja LittleCapricorn, 6/11/04.

 1. LittleCapricorn

  LittleCapricorn

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/03
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Auttakaa meikäläistä, olen nimittäin vähän pihalla! Tilasin itselleni SL Puhu hyvää-liittymän, jonka ostohetkellä uskoin olevan kuukausimaksuton (tilasin netistä, jossa ilmoitettiin näin). Kuukausimaksuttomuus oli juuri yksi ostokriteereistä. Kuitenkin kun kirjauduin oma.saunalahti.-sivustolle oston jälkeen, huomasin että sopimus-kohdassa, missä on tilauksen tiedot luki tarkennus-kohdassa kuukausimaksu ja hinta-kohdassa 0.0€/1kk. Okei, missään ei kuitenkaan kerrota kk maksun suuruutta! Kävin sitten yhdellä Sl yhteistyökumppani yhdistyksen sivulla (Aivohalvaus-ja dysfasialiitto ry), jossa lukee seuraavaa: Saunalahti on perustanut uuden Puhu Hyvää-matkapuhelinliittymän, jonka jokaisesta kuukausimaksusta tilitetään 2 euroa sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi.. Puhu hyvää-liittymä siis sisältää kuukausimaksun! En halua mitenkään nipottaa liikaa, mutta saunalahden gsm-sivuilla lukee Puhu Hyvää-liittymän kohdalla näin: Tilitämme 4% liittymästä soitetuista kotimaan puheluista ja lähetetyistä tekstiviesteistä tukeaksemme seuraavien yhdistysten toimintaa...EI KUUKAUSIMAKSUA Miten asian laita siis on?

  Tässä oli pitkä huomioni aika pieneen asiaan:) No, olen vasta aloittelija saunalahden liittymän omistajana. Uskon kyllä tulevani olemaan tyytyväinen Saunalahteen tulevaisuudessa:)
   
 2. J3ke

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/04
  Viestit:
  496
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahden sivut bugaavat yleensä, pikkuveljelläkin on, mutta siitä laskustasi 2€ tilitetään järjestöille, joka ei maksa mitään sinulle.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Eipä, vaan tuossahan on ollut joskus kuukausimaksu, mutta ei ole enää. Eli yhdityksen sivuilla on vanhentunutta tietoa. Eli siinä ei ole kuukausimaksua, vaan tilitetään soitetuista puheluista ja lähetetyistä tekstiviesteistä se 4% järjestöille.
   
 4. J3ke

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/04
  Viestit:
  496
  Tykkäykset:
  0
  Oke.. Muistin väärin :). Entinen kk-maksu vanhojen papereitteni mukaan oli aika kalliit 4.50€.
   
 5. Guest Vieras

  0   0   0

  Eikös 0,0e/kk ole vähän niinkuin ei mitään...
   
 6. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Tuolla merkinnällä voi olla juridista eroa. Jos hinta on 0,0 euroa, voi sitä myöhemmin nostaa. Sensijaan maksutonta ei saa laittaa maksulliseksi ilman uutta sopimusta.
   
 7. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Cartman: "We're not lost, we just don't know where we are!"
  Kenny (as cartman):"That's what lost means, dumbass!"

  Kuukausimaksuton on maksuton vaikka "hinnan" merkitsisi miten, ilman mitään juriidisia eroja. Eiköhän tässä nyt ole yksinkertaisesti kysymys siitä että tilausjärjestelmä näyttää yhteenvetona tiedot samalla tavalla kaikista liittymistä ja hinta kohtaan pistetään luonnollissti 0,0€ kuukausimaksuttoman kohdalla. Jokatapuksessa tuon on jopa järkevää, koska "kuukausimaksu 0€" kertoo myös sen että kuukausimaksua ei oikeasti ole, sen sijaan että sitä ei vain tässä yhteydessä mainittaisi.
  Vastaavan merkinnän löydät vaikka TeleFinlandin Piipperistä tai Kolumbuksen KK:sta
   

Jaa tämä viestiketju