Saunalahti ongelma KIIRE!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja sane, 23/12/03.

 1. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  Äitini vaihtoi tänään dna:sta Saunalahteen, ja tänään sillä on eläinlääkärinä päivystys, mutta numeroon ei pääse läpi muuta kun soneralla ja saunalahdella ja aspa tuuttaa varattua. Onko mitään tehtävissä?
   
 2. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  On montakin asiaa: Soita asiakaspalveluumme (puhelin 09-4243 0700) tai vikailmoitusnumeroon (puhelin 09-4243 0404). Itse luen sähköpostini parin tunnin välein, eli voit laittaa myöskin minulle sähköpostia, niin hoidetaan asia kuntoon.

  Mitä ilmeisimmin kyse on puhelureitityksistä ja niiden muutoksista luovuttavan verkko-operaattorin toimesta. Numero on päivittynyt meidän verkossa oikein mistä syystä puhelut toimivat Soneran ja Saunalahden liittymistä, mutta jostain syystä muiden verkkojen osalta reititykset ovat puolitiessä - näistä vastaa luovuttava operaattori.

  T: Panu.
   
 3. vekke

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/03
  Viestit:
  79
  Tykkäykset:
  0
  No kokemuksen perusteella tohon ei auta muu kuin aika, joskus pidempi ja joskus lyhyempi.

  Viimeksi 17.päivä liittymän vaihdon 10min. aikaraja venähti reippaaseen kahteen tuntiin, oireena oli että kun yritti soittaa Saunalahdesta Saunalahdelle siirtyneeseen numeroon tuli vaan viesti että tarkista numero.

  Eli jos hyvä tuuri käy niin kymmeneen mennessä voi jo toimia, pikkasen voi tietty harmittaa jos kuvittelee että liittymä on korkeintaan kymmenen minuuttia poissa käytöstä.

  Olisi kiva tietää kuinka monta prosenttia liittymävaihdoista menee kuin elokuvissa? Ja samaan hengenvetoon voin ennustaa että tuo prosentti on reilusti yli 99%, jotenkin vaan sattuu ongelmat aina omalle kohdalle.
   
 4. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  Heh itellä suju ongelmitta:D Mut ku se pitäs saada nyt toimimaan ja ilmeisesti ei oo toiminu kolmen jälkeen, mutta nyt vasta rupes soitta joku toinen eläinlääkäri, että ei saa kiinni...
   

Jaa tämä viestiketju