Saunalahti Saunalahti - Numeron vaihtaminen?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Whatever, 12/10/11.

 1. Whatever

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Mikä olisi helpoin tapa vaihtaa Saunalahden liittymässä puhelinnumeroa, pitäen kuitenkin voimassa kaikki tällä hetkellä käytössä olevat palvelut+datapaketti jne.?

  Käytössäni on multisim-palvelu, niin ajattelin onko mahdollista esim. katkaista nykyinen ns. päänumero käytöstä ja ottaa käyttöön sim2:n tekninen numero? Oma.saunalahden kauttahan on mahdollista estää nykyisen liittymän käyttö, mutta jos sen katkaisen käytöstä niin ilmeisesti silloin myöskään tämän toisen sim-kortin tekninen numero ei enää toimisi, tietääkö joku tarkemmin miten homma toimii?

  Vai onko ainoa keino katkaista kokonaan nykyinen liittymä ja tilata uusi liittymä vastaavilla palveluilla?

  (Jonotin kyllä sauniksen aspaan juuri puoli tuntia kyselläkseni asiasta, mutta sitten meni hermot ja ajattelin josko täällä tiedettäisiin..)
   
 2. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Jos käytössä on vanhoja palveluita, jotka eivät enää ole uusmyynnissä tai liittymässä on määräaikaisuus, eiköhän se ainoa tapa vaihtaa numero on tilata asiakaspalvelusta liittymänumeron vaihto, kustantaa 15,00 €.

  Muussa tapauksessa uuden liittymän avaaminen ja vanhan irtisanominen on taloudellisempi ja helpompi tapa. Tosin tähän tapaukseen se ei sovi, sillä irtisanottaessa menevät kaikki vanhan liittymän numerot kiinni.
   
 3. malmsten Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/08
  Viestit:
  964
  Tykkäykset:
  32
  Tai sitten ottaa uuden numeron Saunalahdelta, siirtää sen toiselle operaattorille ja sitten takaisin vanhan numeron päälle. Vielä nopeammin menee kun ottaa uuden numeron toiselta operaattorilta ja siirtää sen samantien Saunalahdelle vanhan numeron päälle.
   
 4. Whatever

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Mitenkäs mahtaa onnistua numeronsiirto prepaid-liittymistä? Sehän olisi nimittäin nopea keino vaihtaa numeroa, hakea R-kioskilta prepaid liittymä ja suorittaa vaihto.
  Pikaisella googlettelulla löytyi aika ristiriitaista tietoa tuosta, toisten tietojen mukaan ei onnistuisi prepaid liittymistä ollenkaan ja joidenkin tietojen mukaan onnistuu mikäli prepaid liittymä on ns. rekisteröity nimellesi. Ja vielä sellainenkin tieto löytyi että DNA Arvo liittymä olisi ainoa(?) jossa tuo numeronsiirto on mahdollinen. Saunalahden prepaid liittymien yhteydessä taas erikseen mainitaan että niille ei ole mahdollista suorittaa tuota siirtoa, aika epäselvää siis tuntuu olevan..

  Mitenkähän mahtaa olla, onnistuuko jo käytössä olevan saunalahden numeron vaihtaminen jonkin operaattorin prepaid-numeroon?
   
 5. malmsten Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/08
  Viestit:
  964
  Tykkäykset:
  32
  Ei onnistu Prepaidnumeron siirto, mutta voit avata liikkeessä vaikka dnaliittymän. Liittymä aukeaa heti, ja sen jälkeen teet siirron. Katso että otat perusliittymän ilman mitään määräaikaisuuksia ym.
   
 6. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Ainoastaan liittymäsopimuksellisellisesta/seen prepaid-liittymästä/ään voi tehdä numeronsiirron - eli se dna Arvo. Mikään muu prepaid-liittymä ei ole liittymäsopimuksellinen. Rekisteröinti ei ole sama asia kuin liittymäsopimus.

  Kyllä, dna Arvoon, mutta se ei ole tähän projektiin järkevä valinta. Dna ei palauta käyttämätöntä latausta liittymäsopimuksen päättyessä. Veksailuun kannattaa ottaa esim. dna Onni S tai Minun Sonera. Molemmat saa liikkeessä auki samana päivänä.

  Ja kuten malmsten jo varoitti, varmistaudu ettei myyjä iske liittymään mitään määräaikaisuuksia (esim. Kestoetu tai Etuoikeus).
   
 7. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Multi-SIM-palvelun sisältäviin liittymiin ei voi tilata numeronsiirtoa vanhan numeron päälle. Itselläni on vanha Multi-SIM viidellä kortilla ja ajattelin vaihtaa alunperin DNA-lähtöisen 0440-numeron hyvään Elisan puolella olevaan 050-numerooni, mutta oma.saunalahdessa tulee herja, että Multi-SIM estää numeron siirron toiselta operaattorilta vanhan päälle.
   

Jaa tämä viestiketju