Saunalahti Saunalahti Norppa+, Mobiililaajakaista Nopsa & HTC Desire Z

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja bismark, 21/12/10.

 1. bismark

  bismark Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  20/12/08
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Moto z play
  Eli kysymys kuuluu:

  Saunalahti Norppa+, Mobiililaajakaista Nopsa &
  HTC Desire Z 21,90/kk. eli tuommosta pakettia olisin hommaamassa, mutta mulle aiheuttaa seuraavanlainen homma vähänpäänvaivaa kun mulla on kolme kappaletta SIM kortteja

  Kortti1: eli ns. pääkortti jossa rullaa tekstaritkin. tämä kortti on käytössä kokoajan

  Kortti2: tullut noin reilu 3 vuotta sitten 24KK mokkulasopparin mukana. Soppari on siis loppunut jo toissa kesänä, eli tämä on toistaiseksi voimassa hintaan 9.98/kk ja tähän tulee vain puhelut.

  Kortti3: Multi-SIM kortti johon tulee vain puhelut, ja tästä maksan 2.90e/kk. Ja tämä on erikseen tilattu ei ole tullu minkään kylkiäisenä koskaan.  http://saunalahti.fi/gsm/norppaplus_desirez.php eli kun tuota koittaa tilata niin Kortti2 poistuu käytöstä. Mutta tuota multi-sim kortin( Kortti3) sulkeutumista en oikeen tajua, kun tuossa ei puhuta mitään erikseen ostetuista multi-sim korteista vaan ainoastaan mainitaan tämä: "Palvelupakettiin ei voi yhdistää Mobiililaajakaista Plus -lisäpalvelua". Koska eihän tuo Kortti3 ole mitään tekemistä Mobiililaajakaista Plussan kanssa kun tuo kortti on ostettu erikseen tuolle Kortti1:lle.

  Kävin eilen myös tiedustelemassa tätä probleemaa paikallisessa Shopitissa ja siellä kyllä sanoivat että vai yksi kortti jää käyttöön ja vielä soittivatkin johonkin asiakaspalveluun sieltä. Mutta oma fiilis on kyllä sellanen että tässä yritetään nyt kyllä kusettaa.

  Eli sanokaas nyt joku järkevä että koitetaanko tässä multa viedä toi Multi- Sim pois vaan kusettamalla vai ihan rehellisesti sopimusehtoja noudattaen.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Miten niin kusettamalla, Juttusi mukaan jos kortit lakkaa toimimasta, niin eikö homma mene niin kuin sinulle luvattu, jos eivät lakkaa toimimastakaan niin sitten sinua on kusetettu ?

  Jos sinulla on jokin muu sopimus joka estää tuollaisen, niin sitten asia on ehkä toisin.
   
 3. bismark

  bismark Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  20/12/08
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Moto z play
  Siis kun tuossa sauniksen sivuilla lukee et vain mobiililaajakaista plussaa ei pysty yhdistämään ja se on ok mulle mutta tuo erikseen maksettava Multi simikin sulketuu, niin sitä mä en ymmärrä. Siis mitään sopparia en ole vielä tehnyt, mutta haluaisin vaan tietää että mihin saunalahti perustaa tuon multi-sim kortti3:n sulkemisen kun se ei ole mobiililaajakaistan mukana tullut
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ymmärsin että sinulla ei ollut ennen Mobiililaajakais plussaa ollut milti-simmiä, joten tuo multi-sim palvelu on tuo mobiililaajakaista plus palvelu, johon olet tilannut yhden ylimääräisen SIMin (jota kai ei periaatteessa edes virallisesti saanut). Onko laskussasi ja palveluissa erikseen multi-sim + tuo kolmas lisäkortti ja niiden lisäksi erikseen mobiililaajakaista plus ?

  Mitenkä ja paljonko ajattelit operaattorin laskuttavan multi-sim palvelusta x* yhden sim palvelun hinta ? Tuohon havittelemasi paketin hintaa sellaista ei tiettävästi ole leivottu.

  En tiedä miten noiden SIMien käy, tippuvatko verkosta vai ei, joskus joku neuvoi hankkimaan multisimmin juurikin kuvailemallasi tavalla ja vanhojenkin aitojen multi-sim palveluiden on uhkaltu katkeavan liittymän vaihdoissa, mutta ilmeisesti niin ei välttämättä ole käynyt.

  Jos haluat Desiren kytkynä, niin yksivaihtoehto on ottaa sitä varten uusi SIM pöytälaatikkoon ilman tarpeettomia maksullisia palveluita (jos halvempi)
   
 5. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Multi-Sim -lisäpalvelu ei ole enää myynnissä eli tuollaiset liittymämuutokset "tiputtavat" nämä lisäkortit pois.
   
 6. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16598
  Tykkäykset:
  4833
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Tee muutokset ihan vapaasti, Saunalahtihan mainostaa tyytyväisyystakuuta, jos jotain menee pieleen, perut kaupat ja tilanne palautetaan ennalleen miten se oli ennen muutoksia. **Tyytyväisyystakuu**, luulisi että on edelleen voimassa.
   

Jaa tämä viestiketju