Saunalahti ja useampi liittymä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Derryth, 10/3/04.

 1. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  351
  Tykkäykset:
  7
  Ajattelin, että tuosta radiolinjasta voisi vaikka jossain vaiheessa päästä eroon, ja mietin, että voisin siirtää sen saunalahdelle. Aikaisemmin oli kuitenkin puhetta, että jotkut operaattorit, eivät tykkää, jos ottaa useampia liittymiä tuosta vaan. Nykyinen liittymäni on ollut jostain syyskuusta asti, ja laskut on enimmäkseen maksettu ajoissa, joskus voi olla että pari päivää myöhässä (miksi eräpäivä on aina kuun lopussa?). Ei kuitenkaan huvita alkaa makselemaan mitään takuumaksuja tms. joten haluaisin tietää, että voiko sellaisia yleensä tulla toisesta liittymästä. Niin ja oliko saunalahdella ilmaiset soitonsiirrot toiseen saunalahteen vain joutuuko pulittamaan senttejä?
   
 2. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin soitonsiirrot ovat Saunalahdessa olleet ilmaisia ainakin minulle tähän asti. Jokainen operaattori päättää itse rajansa sille, milloin ja paljonko perivät takuumaksuja liittymistä. Jos haluaa peltava varmapäälle, niin kannattaa soittaa asiakaspalveluun ja neuvotella asiat aluksi kuntoon ennen kuin ryhtyy toimenpiteisiin. Mikäli jonotus kauhistuttaa, niin koita soittaa aamupäivällä mahdollisuuksien salliessa. Kerran kun kyllästyin muutaman minuutin odotukseen ja yritin kerran aamupäivällä, niin pääsen välittömästi läpi - ei odotusta laisinkaan.
   
 3. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  351
  Tykkäykset:
  7
  Pitänee katsoa tässä, jahka ehtii. Pitäisi muutenkin soittaa sinne aspaan, että saisi sen puk2-koodin tätä ensimmäistä liittymää varten. Ja piti sanomani vielä, että vaikka tuosta viestistä sellaisen kuvan saattaa saadakin, polittiikkanani ei ole harrastaa soitonsiirtokikkailuja. Kahden puhelimen kanssa on vaan vähän paha välillä säätää, niin puhelut voisivat aina silloin siirtyä toiseen paitsi jos siitä joutuu maksamaan ekstraa.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ymmärrän, mutta kunhan kettuilen.
  Eikö se ole hyvä? silloin on ollut aikaa säästää koko kuukausi :)
   
 5. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  351
  Tykkäykset:
  7
  Säästäminen, mitä se on? ;) Sitten joskus kun lopettaa opiskelut ja/tai menee töihin, pystyy säästelemään kunnolla.
   

Jaa tämä viestiketju