Saunalahti ja MMS asetukset M55:een

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Paeivi79, 2/1/05.

 1. Paeivi79

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/04
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Minkähänlaisia asetuksia tähän M55:een tarvii että saa multimediaviestit pelaan, kun ei oikein käsitys riittänyt saunalahden sivuilla. Hakuakin koitin, mutta oli kyllä sellaista hakuammuntaa että.. Ei ainakaan mun taidoilla löytynyt mitään.
   
 2. Naanna

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/3/04
  Viestit:
  91
  Tykkäykset:
  0
  Jos käytössä on Saunalahden oma SIM-kortti, "ekstrat"-valikon alta löytyy Saunalahti-valikko josta valitaan asetukset ja mms-asetukset. Jos tätä valikkoa ei löydy, suosittelen soittamaan asiakaspalveluun.

  Oman kokemuksen mukaan Saunalahti-valikon löytyminen ei kylläkään takaa mms-asetusten toimivuutta. Itselläni mms-asetukset ollu pois käytöstä jo yli kuukauden. Joku on pahasti vialla, kukaan vaan ei tiedä mikä.

  Eli onnea yritykselle, Päivi!
   
 3. Migetzu

  Migetzu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/02
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Extrat valikosta löytyypi "Saunalahti-valikko", josta kannattaa tilata ensin MMS asetukset.

  Sen jälkeen kun olet asentanut ne, niin menet "Viestit"-valikkoon, ja sieltä asetus. Sieltä MMS. Sinne pitää tehdä uus "profiili", jonka voi nimetä vaikka Saunaksi. Luonnollisesti tämä "profiili" tulee myös aktivoida.

  Tämän "profiilin" asetuksiin pitää laittaa MMS-palvelin (eli siis http://mms.saunalahti.fi:8002/) ja lisäksi IP-asetukset 062.142.004.197. Ja vielä kun laitat Yhteysprofiiliksi sen Saunalahti MMS profiilin, jonka sait tilattua asetusviestinä, niin sitten alkaa viestit kulkemaan :)

  Ja tämä kaikki on näin vaikeaa vissiin kaikissa Siemensseissä. Ainakin tänään saamassani CF62 mallissa, asetukset laitettiin kondikseen myös näin monimutkaisesti!
   

Jaa tämä viestiketju