saunalahti + huihai e160 ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja kiizeli, 12/8/09.

 1. kiizeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/09
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  2
  Eli pari päivää sitten kävin hakemassa tälläisen puolen megan mokkulan ja huihain tikun.

  No, ensimmäinen ilta sujui ilman mitään ongelmia mutta se oli vaan hyvä päivä kai. Nyt taas pääsin tällä netteilemään. Ongelmia kyllä riittää.

  Ensinnäkin päivitykset pistää koko tikun ja netin ihan sekaisin, ei toimi mikään.

  Nyt en oo sit laittanu mitään päivityksiä mutta tälläistä tekee että vaikka olis signaalia vaikka muille jakaa, niin ei yhdistä. Sanoo et tarkista asetukset ja haluatko yrittää uudelleen. Mitä asetuksia pitäisi muuttaa että tämä toimisi suoraan ilman ohjelmien jatkuvaa uudelleen asentelua?
   
 2. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Toimiiko siellä kännykätkään Elisan verkossa? Törmäsin tänään Espoossa 3G luuriin jossa Kolumbuksen liittymä ei osannut antaa puheluyrityksiin muuta vastetta kuin verkko varattu.

  Pakotin puhelimen GSM-verkkoon ja johan alkoivat puhelut onnistua. Valitettavasti ei ollut aikaa jäädä tutkimaan oliko Nokian luurin 3G-puoli vai paikallinen Elisan 3G tukari sekaisin.
   
 3. kiizeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/09
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  2
  kyllä täällä kännykät toimii ja sanottii että kyllä tämä alue on piirin sisällä. Ei vaan noita mokkulan asetuksia löydy mistään että vois ruveta ihmettelemään
  Posted via Mobile Device
   
 4. Sin Nombre

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/1/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Minä käytän ko yhdistelmää vain lomalla/työmatkoilla, joten pieni epämukavuus ei hirveästi haittaa. Yhdistän mokkulan, kun windows on käynnistynyt. Kahden tuplapiippauksen jälkeen käynnistän laajakaistaohjelman. Kun verkon palkit tulevat näkyviin klikkaan yhdistä-painiketta. Alussa yritin pitää mokkulan kiinni pysyvästi mutta törmäsin vastaaviin ongelmiin kuin sinä. Valitettavasti tämä on hieman amatöörimäisesti selitetty mutta ainakin yhteys toimii.
   
 5. kiizeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/09
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  2
  Joo, oon huomannut tuon saman.. Jos sitä jatkuvasti yrittää pitää kiinni koneessa niin varmasti ei toimi. Sitten ku on latautunut täysin työpöydälle niin sitten rupeaa toimimaan ainakin melkein.

  Pitää tänään katsoa että miten toimii, lähteekö ollenkaan. En ole pariin päivään oikein muuta nettiä käyttänykään kuin tätä kännykkää. Harmittaa sinänsä että jos se ei toimi hyvin kun kuitenkin niin halpa oli verrattuna adsl. Puhumattakaan kuidusta.
  Posted via Mobile Device
   
 6. kiizeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/09
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  2
  Joo, eli nyt on ongelma sillä tavalla selvinnyt että koneessa on kaksi käyttäjää ja tällä käyttäjällä mokkula toimii koska Saunalahden saa valittua operaattoriksi. Toisella käyttäjällä ei saa.

  Eli tällä käyttäjällä on profiilissa saunalahti mutta toiseen sitä ei saa asetettua. En ole ainakaan moista asetusta löytänyt. Osaisko kukaan auttaa?
   

Jaa tämä viestiketju